Warhorse: Kingdom Come je z 80 % hotové!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warhorse: Kingdom Come je z 80 % hotové!

Warhorse: Kingdom Come je z 80 % hotové!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 12. 2016 15:51 29
Reklama

Vývojáři ze studia Kingdom Come se dnes pochlubili novým, informačně velmi obsáhlým videem, ve kterém Daniel Vávra hodnotí dosavadní práci a odhaluje, co všechno už je hotovo, co je potřeba dokončit a co se, bohužel, do hry nedostalo. Jednou ze zásadních informací je to, že hra je už údajně z 80 procent hotová.

Šéf studia na úvod mluví o tom, že se jim hra při výrobě trochu nafoukla, což je pro hráče rozhodně dobrá zpráva. Z původních 9 kilometrů čtverečních se herní svět rozrostl až na 16 kilometrů, bylo natočeno kolem 3 hodin filmových scén a skriptéři se doslova prokousávají 650 000 slovy scénáře.

Za několik týdnů by už ve Warhorse měli mít k dispozici interní betu, po které ale bude následovat spoustu ladění, odstraňování bugů a samozřejmě optimalizace. V tomto bodě pak Dan Vávra popřel, že by vývoj konzolových verzí jakkoliv brzdil verzi pro počítače, ve skutečnosti tomu je spíše naopak. Nutnost zoptimalizovat hru pro výkonově slabší konzole PC verzi prospěje a hráči by měli dostat co nejodladěnější možný výsledek.

Jak už bylo uvedeno výše, Vávra hovořil i o věcech, které se do finální verze neprobojují, v tomto ohledu se jedná o psího společníka, minihru kovářství a některé questy, zejména ze ženské příběhové linky. Právě tu a další chybějící věci by však měli vývojáři vydat v bezplatném DLC po dokončení základní verze hry, takže se není příliš čeho obávat.

Na pražské studio každopádně čeká ještě spoustu práce, ale nejdůležitější dle Vávrových slov je, že hra už vypadá k světu, je v mnoha ohledech kompletní a teď už zbývá „pouze“ dotlačit zbývajících 20 procent. Držíme tedy palce!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama