Space Hulk hlásí těsně před vydáním odklad
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Space Hulk hlásí těsně před vydáním odklad

Space Hulk hlásí těsně před vydáním odklad

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 12. 2016 10:59
Reklama

Mohlo by se zdát, že vydáním her Final Fantasy XV, Steep, Dead Rising 4 a The Last Guardian sezóna letos vyvrcholila a skončila. A do značné míry to tak sami vnímáme. Ale bylo by chybou ignorovat, že řada menších titulů se na trh ještě chystá. V Japonsku dnes vychází Yakuza 6, příští týden se uzavře Batman od Telltale, čeká nás i Super Mario Run. A nebo akce Space Hulk: Deathwing, která na poslední chvíli hlásí mírné zpoždění.

Původně měl nový Space Hulk vyjít už zítra, tedy v pátek 9. prosince. FPS zasazená do světa Warhammer 40,000 se ale o fous zdrží. I když to vydavatel a vývojáři oznámili těsně před vydáním, jde naštěstí jen o drobný odklad. Hra tak vyjde 14. prosince, čili příští středu. Tento krátký čas navíc má autorům pomoci zajistit optimální zážitek při vydání hry. Autoři z týmu Streum On Studio a Focus Home Interactive spolupracují na posledních úpravách a optimalizaci, která by měla titulu výrazně prospět.

Vývojáři vyjádřili pochopení těm, kteří jsou z odkladu zklamání, ale věří, že jde o správný krok. Řada hráčů jim vyjádřila podporu v honbě za vychytáním posledních bugů. Současně autoři slíbili, že většinu problémů z uzavřené bety, které se údajně zúčastnily desetitisíce hráčů, se podařilo vyřešit včetně výrazného zkrácení nahrávacích časů nebo celkové optimalizace výkonu. Úprav se dočkal i interface hry a menu hry, vylepšen byl zvuk a dabing a hra by neměla padat, jako se to dělo. Pár dní k dobru má pomoci, aby nedočkaví hráči nebyli zklamaní při vydání hry a autoři zohlednili jejich zpětnou vazbu.

Na PC se tedy fanoušci dočkají už příští týden. Pokud ale hrajete na konzoli PS4 či Xbox One, musíte si počkat až do příštího roku, kdy se má titul dočkat portu. Přesné datum zatím není známé. Na Steamu se nyní hra prodává s patnáctiprocentní slevou za 34 eur, tedy v přepočtu asi 920 korun. Konzolovou verzi si můžete předobjednat na Xzone.cz.

K dispozici je i nová proce pěkných screenshotů.

Space Hulk: Deathwing je součástí světa Warhammer 40,000, konkrétně je založený na deskokvce Space Hulk poprvé vydané v roce 1989. Tato odnož se dočkala několika herních adaptací. Nejznámější jsou asi ty od EA z let 1993 a 1995 (3DO), respektive 1996 (PC, PlayStation, Saturn).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama