Nier: Automata bude mít hratelné demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nier: Automata bude mít hratelné demo

Nier: Automata bude mít hratelné demo

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 12. 2016 17:17 1
Reklama

Během PlayStation Experience jsme se vedle sympatického traileru možná mírně melancholické akce Nier: Automata dozvěděli také konečné datum vydání. K tomu pak nově Square Enix oznamuje i plány brzkého vydání hratelné demoverze, jež pochopitelně zamíří na již zmiňovanou platformu.

Akční RPG Nier: Automata by mělo do Evropy a na PS4 dorazit až během jara příštího roku – 7. března. Vyzkoušet si tuto akční jízdu však budeme moci všichni ještě letos, a to v rámci hratelné demoverze, jež dorazí exkluzivně na PSN. Později téhož roku by pak hra měla dorazit i na Steam a tedy na PC. Zda bude vydání i na této platformě předcházet vypuštění demoverze, to zatím bohužel nevíme.

Tak jako tak se na PS4 budete moci už brzy vžít do role androida s kódovým označením 2B. Tento se vydá na průzkum již v některých videoukázkách viděné opuštěné továrny a sami si tak budete moci osahat vše to, co bylo dosud viditelné pouze v trailerech a doprovodných gameplay videích. A v rámci připomínky se i nyní můžete níže podívat na trailer, který hru připomenul právě během citované akce PlayStation Experience.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama