Elite Dangerous vyjde na PS4, podpoří Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite Dangerous vyjde na PS4, podpoří Pro

Elite Dangerous vyjde na PS4, podpoří Pro

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 12. 2016 13:33 1
Reklama

Pokud jste plně oddaní konzolím, konkrétně PS4 a čekáte na příchod Elite Dangerous, pak pro vás máme dobré zprávy. Vývojáři ze studia Frontier Developments slíbili, že hru vydají v období mezi dubnem a červnem příštího roku a přidali informaci, že se hra dočká patche pro vylepšenou verzi konzole PS4 Pro.

Šéf vývojářů David Braben uvedl, že je nadšen z možnosti vydat hru vedle PC a Xbox One také na PS4 a naznačil, že noví hráči naskočí do skvěle vybaveného rychlíku. „Elite Dangerous není jako ostatní vesmírné hry – má bohatý multiplayer, obsah pro singleplayerové hraní, živoucí galaxii, zahrnující celou naší noční oblohu, živoucí fyziku, propracované ovládání raket a hráči řízený příběh,“ vystihl Braben hlavní přednosti jeho hry.

Bohužel už nebyl specifický v tom, jak se od sebe budou lišit verze pro základní PS4 a vylepšenou PS4 Pro. Naznačil pouze, že se budou snažit z PS4 Pro dostat maximum a podle toho adekvátně vylepšit hru. Jisté je v tuto chvíli pouze to, že hráči na PS4 budou moci plně využít dotekovou plochu DualShocku 4 skrze možnost namapovat si do rohů čtyři klávesové zkratky, případně využít gyroskop ovladače k rozhlížení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama