Víme, které značky Sony chystá pro mobily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Víme, které značky Sony chystá pro mobily

Víme, které značky Sony chystá pro mobily

David Plecháček

David Plecháček

7. 12. 2016 10:50
Reklama

Od konce března víme, že se Sony rozhodla více angažovat ve výrobě mobilních her. K tomuto účelu zřídila studio ForwardWorks, které si mělo vzít do parády známé značky a převést je i na iOS a Android. V jejím záměru ji jistě utvrdil i letní úspěch Pokémon Go. Poslední zprávy zmiňovaly pět blíže nespecifikovaných her určených pro asijský trh a především pro Japonsko. Ve skutečnosti jich je víc.

Sony dnes uskutečnila prezentaci v Tokiu, kde zveřejnila lineup her, které vyjdou pod hlavičkou ForwardWorks. Seznam obsahuje několik známějších titulů, stejně tak jako několik značek, které jsou našincům takřka neznámé. Přesto všechny vychází – ať už volně, či skutečným příběhem – ze značek, které si svou premiéru odbyly na PlayStationu.

Na Android a iOS se v příštím roce podívá série Hot Shots Golf, No Heroes Allowed! Dash!, Arc the Lad, Wild Arms od vývojářů původní série, Dokodemo Issho a dvě third-party značky Disgaea a Yomawari: Night Alone. Kromě toho se na obou zařízeních představí PaRappa the Rapper. Ten PaRappa, u kterého se počítá s remasterem i pro standardní PS4. O jedinou IP se postarala hra Sora to Umi no Aida (v anglickém překladu Aida of Sky and Sea). Těšit se můžeme i na hybrid mezi mobilní hrou a tradiční karetní hrou, Project FIELD, jenž bude vycházet z motivů série Yo-kai Watch. No a na závěr se bude jednat také o blíže nespecifikovaný titul z portfolia Square Enix.

Všechny hry by měly vyjít v průběhu příštího roku. Ačkoliv Sony podrobnosti neuvedla, čekáme, že se jich nejdříve dočkají fanoušci na východním trhu a až později se dostanou k hráčům tady na západě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama