Sledujte 5 minut hraní z remasteru Crashe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 5 minut hraní z remasteru Crashe

Sledujte 5 minut hraní z remasteru Crashe

David Plecháček

David Plecháček

7. 12. 2016 09:49 11
Reklama

Pamětníci herních klasik z dob prvního PlayStationu často volali po návratu klasiky největší. Zbrusu nový díl Crashe je sice v nedohlednu, ale remasterovaná edice Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, která zahrnuje první tři díly, vám zaručeně zabrnká na nostalgickou strunu.

Už nejsme odkázáni jen a pouze na trailery, a tak se můžeme podívat na to, jak si Activision a Vicarious Visions představují návrat hned tří klasik. Díly Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot: Warped vyšly už mezi lety 1996-1998, ale remaster z nich má udělat tituly, které jsou hodné současné generace.

S novými záběry přišel web Polygon. Ten kromě jiného uvádí, že Naughty Dog – původní vývojáři – dali studiu Vicarious Visions určité údaje o stavbě jednotlivých levelů, ale mnoho úrovní má v sobě zakomponováno několik zcela nových assetů. I proto se o N. Sane Trilogy hovoří jako o tzv. „remasteru plus“.

Co si pod takovým pojmem představit dokládá nejen výše uvedené video přímo z hraní, ale také srovnávací videa. Jedno takové, byť za použití výkonu PS4 Pro, dokládá YouTube kanál Cycu1. Kromě grafiky, na kterou video upozorňuje především, se v remasteru dočkáme i nového nazvučení či nové animace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama