V doku bude Switch zřejmě výkonnější
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V doku bude Switch zřejmě výkonnější

V doku bude Switch zřejmě výkonnější

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 12. 2016 10:55 3
Reklama

Jak už jsme vás v minulosti informovali, Nintendo by podrobnosti o hardwarové výbavě Switche a jeho funkcích mělo zveřejnit až v lednu. To ovšem nebrání různým insiderům a anonymním zdrojům, aby na světlo světa předběžně vynesli celou řadu zajímavých informací. Ta poslední se týká otázky z nejpalčivějších – poskytne dokovací stanice konzoli výkon navíc?

Server Let’s Play Video Games, který již v minulosti přinesl několik odhalení, jež se později ukázala být pravdivá, nyní přichází s velmi zajímavou zprávou. Podle anonymního zdroje, který je údajně napojen na organizaci lednové tiskové konference, má dokovací stanice skutečně zvyšovat výkon Nintenda Switch. Nebude tak ale činit za pomoci dodatečných výpočetních jednotek.

O zvýšení výkonu se postará připojení konzole do doku přes USB-C. Systém následně poběží na větší taktovací frekvenci a bude tím pádem schopen poskytnout Full HD rozlišení na televizní obrazovce. Zároveň se při vložení konzole do dokovací stanice spustí přídavný větrák, který pomůže přetaktované zařízení uchladit. Tento větrák je umístěn na zadní straně doku.

Zdroje uvádí, že dokovací stanice je velmi lehká a Nintendo cílí na nízké výrobní náklady. V budoucnu prý společnost plánuje prodávat dodatečné dokovací stanice, které by si mohli pořídit ti zákazníci, kteří mají doma více televizí. Zatím není jasné, kde se lednová událost bude konat. Zdroje ale tvrdí, že si pozvaní novináři budou moci vyzkoušet téměř finální podobu hardwaru a každý z nich dostane k dispozici jen jedno hratelné demo. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama