Superhot je nyní k dispozici i ve VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Superhot je nyní k dispozici i ve VR

Superhot je nyní k dispozici i ve VR

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 12. 2016 09:56 1
Reklama

Pokud se alespoň trochu orientujete v nezávislých hrách, určitě vám nemohla uniknout letošní jarní událost v podobě vydání velice originální střílečky Superhot. Hra, v níž se čas hýbe jen v případě, že se hýbete i vy, si v naší recenzi od Davida Plecháčka vysloužila plný počet bodů a dokázala učarovat i zbytku redakce, stejně jako tisícům hráčů. Nyní se Superhot vrací a nese si s sebou moderní přívlastek VR.

Superhot VR vychází právě dnes a řadí se po bok 52 her, dostupných pro zařízení Oculus Touch, které rovněž právě dnes doráží do obchodů. Nová ovládací periferie pro Oculus Rift si tedy na nedostatek titulů, které plně využijí její vlastnosti, stěžovat rozhodně nemůže. Dle vývojářů z Oculus VR navíc v příštím roce nabídka strmě vzroste. Snaží se tak smazat náskok PlayStation VR, které hned v prvních dnech po uvedení na trh poskytlo slušnou zásobu hratelných titulů. Společnost Nvidia již vydala aktualizované ovladače pro podporu všech her, které si na Oculus Touch můžete zahrát.

Co se týče Superhot VR, zachovává si hra stále stejné ingredience, ale díky možnostem virtuální reality je nyní ještě více pohlcující. Na internetu je k nalezení celá řada popisů zážitků, které hra ve své nové podobě nabízí. Jedinou malou pihou na kráse je, že majitelé standardního Superhotu nedostanou podporu VR zdarma, ale musí si hru znovu koupit za necelých 25 dolarů, tedy necelých 630 korun. Výjimku tvoří ti, kteří hru podpořili na Kickstarteru. Vývojáři Superhotu to však ospravedlňují tím, že se jedná o zcela nový titul, který byl od podlahy přepracován pro potřeby VR.

Přestože hra debutuje na Oculus Riftu, v budoucnu by se měla objevit i na dalších VR platformách. Pokud vás zajímá seznam her, které jsou s Oculus Touch kompatibilní, zamiřte na oficiální stránku společnosti Oculus VR. Zde naleznete podrobný profil každého z nabízených titulů. Superhot VR si ale zasloužil vlastní zbrusu nový launch trailer, který vypadá skutečně přesvědčivě. Posuďte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama