Skutečný konec Dead Rising 4 až v DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skutečný konec Dead Rising 4 až v DLC

Skutečný konec Dead Rising 4 až v DLC

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 12. 2016 11:16 13
Reklama

Dead Rising 4 dnes vychází a během několika hodin si budete na Hrej moci přečíst recenzi, která vyhodnotí, jak se vydařil návrat Franka Westa do městečka Willamette. Ještě předtím, než se většina hráčů do příběhu plného zombie hord ponoří, se ovšem objevila velmi kontroverzní zpráva.

Jak se totiž zdá, skutečný konec příběhu, který vývojáři pro hru připravili, bude až součástí placeného DLC, které vyjde příští rok. Hra sice sama o sobě ukončena je, pokud se ale fanoušci chtějí dovědět, jak to s Frankem skutečně celé dopadlo, budou si muset ještě připlatit. A to samozřejmě v komunitě hráčů vzbudilo nemalou porci nevole. Vývojáři se ve čtvrtém dílu rozhodli pro celou řadu poměrně zásadních změn, o nichž si přečtete ve zmiňované recenzi, podobný krok jim ale na dobré pověsti nepřidá.

Už nyní víme, co konkrétně bude obsahem season passu, který hru dále rozšíří. Jedním z nejvýznamnějších prvků bude samotné příběhové rozšíření Frank Rising, v němž se hlavní hrdina vydá hledat lék na vlastní nákazu. Je velmi pravděpodobné, že právě v tomto přídavku se znovu objeví typický časový limit, který byl ze základní hry odstraněn. Další součást season passu se jmenuje Super Ultra Dead Rising Mini Golf a podle slov autorů nabídne 18 jamek čiré a brutální destrukce, která bude zároveň podporovat i multiplayer. Namísto golfové hole bude pro transport míčku do jamky používat střelbu ze zbraní. Samozřejmě, že hlavní překážkou v úspěchu budou hordy krvelačných nemrtvých.

Nakonec v season passu najdete ještě balíček Stocking Stuffer Holiday Pack, který obsahuje nové kostýmy, zbraně, dopravní prostředky a zombie, samozřejmě laděné do tématu vánočních svátků. Season Pass by nás měl vyjít na 20 dolarů, tedy v přepočtu kolem 500 korun. Pokud si hru pořídíte v Deluxe edici, bude season pass přímo součástí balení. Hru si můžete zakoupit například v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama