Mapa zdarma do Call of Duty už pro všechny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mapa zdarma do Call of Duty už pro všechny

Mapa zdarma do Call of Duty už pro všechny

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 12. 2016 15:30
Reklama

Pokud jste si nepředobjednali akci Call of Duty: Infinite Warfare, možná vás mrzelo, že si nemůžete zahrát na mapě Terminal, která byla exkluzivně k dispozici jen těm, kteří si na hru vsadili v předstihu. Nyní už se může do vesmírného přístavu vydat každý.

Bonusová mapa je od nynějška dostupná všem, vzkázali vývojáři na oficiálním účtu Call of Duty na Twitteru. Jak možná víte, Terminal je remake mapy z Call of Duty: Modern Warfare 2, kde jako kulisy posloužilo normální letiště. V letošní novince se souboje odehrávají v lunárním hvězdném přístavu.

Modernizovaná aréna Terminal už se objevila v betě Infinite Warfare. Terminal patří mezi jednu z nejpopulárnějších map vůbec. Objevila se také v Modern Warfare 3 a dokonce i Call of Duty Online. Založená je na kontroverzní misi z kampaně Modern Warfare 2 nazvané No Russian. Verze v Infinite Warfare vychází z mise Operation Port Armor.

Stále také čekáme na další podrobnosti o čtveřici plánovaných rozšířeních. To první by ale mohlo vyjít už začátkem příštího roku. Doufejme, že nás Activision a vývojáři ze studia Infinity Ward nebudou napínat příliš dlouho. Objevila se nepotvrzená informace, že na PS4 by první DLC mohlo vyjít 31. ledna. Prozradil to jeden z vývojářů na Twitteru. Později byl tento tweet smazán.

První rozšíření by mohlo nést název Lethal Combat a pracovat na něm mají Sledgehammer Games. To všechno jsou ale nepotvrzené zprávy, i když z důvěryhodných zdrojů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama