Drive!Drive!Drive! je o více závodech naráz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Drive!Drive!Drive! je o více závodech naráz

Drive!Drive!Drive! je o více závodech naráz

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 12. 2016 15:44
Reklama

O arkádové závodní akci Drive!Drive!Drive! jste toho pravděpodobně příliš mnoho ještě neslyšeli, svůj zajímavý potenciál však tento titul může jen těžko ukrývat. V málokteré závodní arkádě totiž můžete soutěžit hned na více tratích naráz.

Jestliže s láskou vzpomínáte na multiplayerové řádění v době kamenné, kdy jste se ještě pro sdílení zážitku museli u jednoho stroje mačkat s nabubřelým bratránkem, tak možná vzpomenete i na legendární závody Stunts, pod kterými byl podepsán dokonce i Don Mattrick dnes známý spíše za svoji práci v EA, Microsoftu a ve společnosti Zynga. A právě Drive!Drive!Drive! ducha Stunts tak trochu připomíná, a to svébytným editorem tratí (a dojde i na lopingy!), do kterých se následně můžete v rámci futuristického zápolení vrhnout.

Zasazení minimalistické budoucnosti nadále podtrhuje unikátní soundtrack v podání netradiční pittsburské kapely Zombi, jež se zaměřuje na elektronickou hudbu. Specifika nejenom soundtracku ale již přináší gameplay trailer, který rovněž v praxi ukazuje mechaniku závodění hned na několika tratích naráz.

V zásadě jde o to, že 13. prosince budete moci naskočit na vámi vytvořenou sérii tratí a libovolně mezi nimi přepínat. A v momentech, kdy jste na trati jedné, tak za vás na těch ostatních přebírá otěže umělá inteligence jménem IdiocyTM. Ta už přitom svým samotným názvem trefně napovídá tomu, že střídat tratě bude zapotřebí především velmi rychle, neboť ona umělá inteligence toho příliš mnoho vykouzlit nedokáže.

Sami si to ale budete moci na vlastní kůži vyzkoušet již brzy, a to 13. prosince, kdy hra z produkce týmu Different Cloth dorazí na PlayStation 4 a na PC. Pro další a především nejen statické záběry ze hry pak můžete zavítat například na web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama