Do CS:GO míří detailní předělávka CS 1.6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do CS:GO míří detailní předělávka CS 1.6

Do CS:GO míří detailní předělávka CS 1.6

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 12. 2016 10:36 8
Reklama

Jako blesk z čiestého nebe se včera v noci objevil na YouTube první trailer projektu, který nese označení Counter-Strike: Classic Offensive. Pokud se ve světě této střílečky pohybujete, pak byste už mohli být dle názvu "doma", pro všechny ostatní přináší vysvětlení modař Z00L, který se rozhodl přepracovat legendární Counter-Strike 1.6 do enginu aktuálního Global Offensive.

"Hlavním úkolem je, dostat do CS:GO hratelnost původní 1.6 verze, včetně zbraní, zvuků, pohybu a všech těch starých věcí, které jste chtěli mít i v Global Offensive," říká Z00L na portálu ModDB. Sebevědomě pak dodává, že sami můžete posoudit, jak blízko tomuto snu je.

Ve videu jsou vidět retro verze map Mirage, Dust, Italy a Inferno, které budou připravené k launchi modifikace 25. prosince. I přes to, že tyto legendární mapy můžete v CS:GO hrát, nedočkáte se tak věrného zpracování kvůli menším i větším změnám, které byly pro tyto mapy v Global Ofenssive učiněny. Z00Lovy mapy naproti tomu zachovávájí přesné proporce a je jen málo věcí, které se nakonec do modifikace nedostanou.

V první řadě jsou to wallbangy, tedy místa, která lze prostřelit určitými zbraněmi a zabít tak nepřítele, který se za nimi skrývá. Bohužel, aktuální engine nedovoluje editovat hloubku průstřelu nad 32 jednotek, proto všechny wallbangy k dispozici nejsou. Problém je i s nakupováním nábojů - které se už v GO neřeší, případně znovuzavedení taktického štítu.

Na každý pád vypadá Classic Offensive hodně lákavě a mohl by být tou nejpříjemnější možnou alternativou pro všechny, kdo kašlou na skiny a moderní předělávky zmiňovaných map a chtějí hrát pořád to staré dobré CSko...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama