Stahujte japonskou akci Let It Die zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte japonskou akci Let It Die zdarma

Stahujte japonskou akci Let It Die zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 12. 2016 15:26 8
Reklama

Pokud jde o všemožná překvapení, Sony včera fanoušky na akci PlayStation Experience 2016 rozhodně nešetřila. Příjemným překvapením bylo třeba bezprostřední vydání několika her nebo finální update pro demoverzi survival hororu Resident Evil 7. Jedním z nejpříjemnějších dárků vůbec ale určitě je, že z PS Storu už můžete stahovat novou free-to-play akci Let It Die.

Let It Die je nejnovější titul talentovaného japonského studia Grasshopper Manufacture, které vede excentrický designér Goiči Suda známý též jako Suda51. Tokijský tým má na svědomí výrazně stylizované a originální hry jako Killer7, No More Heroes, Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw nebo Killer Is Dead.

Let It Die je free-to-play rubačka, která vychází exkluzivně na PS4 a pohání ji Unreal Engine 4. Hudební doprovod má na svědomí někdejší dvorní skladatel série Silent Hill Akira Jamaoka. Hra se poprvé představila veřejnosti už na podzim 2013 ještě pod jménem Lily Bergamo. Původně měla vyjít už o rok později. Po několika odkladech se tak ale stalo až včera.

Podle samotných autorů jde o bláznivou survival akci, které neschází osobitý styl předchozích projektů od Grasshopper. Hra využívá asynchronní online podporu, díky níž nepřátelé získávají informace od ostatních hráčů. Jde o první titul Grasshopper Manufacture pro současnou generaci konzolí.

Někdo Let It Die přirovnává třeba k futuristické punkové verzi Dark Souls. Ve hře začnete doslova s holým zadkem a vše pro své přežití si musíte tvrdě vybojovat. Umírat budete často, stejně jako ve hrách od FromSoftware. Vtip je v tom, že vaše mrtvé já se promítne do hry ostatním hráčům coby nepřítel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama