Video z Andromedy předvádí stanici Nexus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video z Andromedy předvádí stanici Nexus

Video z Andromedy předvádí stanici Nexus

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 12. 2016 13:11 3
Reklama

Jako by toho Mass Effectu nebylo v posledních dnech více než dost. Jediný den uplynul od představení prvních pořádných záběrů ze samotného hraní, a už tu máme zcela nové video, které tentokrát cílí na brance organizace Andromeda Initiative.

Příjemný hlas umělé inteligence jménem Avina vám v něm popíše vesmírnou stanici Nexus, která se vydává na pouť dlouhou 2,5 milionu světelných let, z Mléčné dráhy až do galaxie Andromeda. Nexus je zmenšenou verzí obří Citadely, kterou si pamatujete z původní trilogie. Na jeho palubě najdete celý kontingent vědců, obchodníků, úředníků a v neposlední řadě i ozbrojených složek. Stanice bude sloužit jako prozatímní domov v neznámé galaxii, než se průzkumníkům z týmu Pathfinder podaří nalézt vhodné planety pro osídlení.

Kromě Nexu se na cestu vydává také celá řada arch, které převážejí běžnou populaci. Ta s názvem Hyperion pojme 20 tisíc lidí a jedním ze členů posádky bude zřejmě i hlavní hrdina hry. Cesta do Andromedy samozřejmě i při nadsvětelné rychlosti trvá zatraceně dlouho, proto budou mezihvězdní cestovatelé absolvovat dlouhou trasu ve stázi. Po příletu do nové galaxie se Nexus i transportní archy setkají v clusteru Helios.

Zajímavé je, že určité součásti stanice Nexus mají být dokončeny až po příletu do Andromedy. Je tedy možné, že i váš tým se bude na kompletaci domovské základny výrazně podílet sháněním materiálů či nových technologií. Nexus ale pamatuje i na to, aby se cestovatelé při čekání na přidělení nové domoviny nenudili. Součástí stanice je tedy například obří archiv, který obsahuje historii známých ras Mléčné dráhy. Relaxovat můžete v obřích hydroponických zahradách nebo najít útěchu u skleničky něčeho ostřejšího v baru Vortex.

Členové týmu Pathfinder budou častými návštěvníky ve velícím centru, kde budou hlásit pokroky své mise a dostávat nové rozkazy. Zapomenout nelze ani na výzkumné laboratoře, které budou klíčové pro získávání upgradů vybavení. Pokud se o Iniciativě Andromeda chcete dozvědět více, určitě zamiřte na její oficiální stránky, kde naleznete podrobný popis různých prvků z herního univerza. Mass Effect Andromeda vychází v příštím roce, očekávané datum vydání spadá do prvního kvartálu. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama