Série WipEout se vrací, má to však háček
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série WipEout se vrací, má to však háček

Série WipEout se vrací, má to však háček

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 12. 2016 20:48 2
Reklama

Jedním z potencionálně velmi zajímavých odhalení aktuálního ročníku tradiční předvánoční akce PlayStation Experience je také oznámení plánovaného příchodu série WipEout na PlayStation 4. Řeč však není o nějakém zbrusu novém přírůstku do série, ale o kolekci obsahu pocházejícího hned z trojice předešlých dílů – WipEout Fury, HD a 2048.

Balík ponese jméno Wipeout Omega Collection a dorazit by hra měla na PS4 během léta příštího roku. Tehdy si tak budete moci zavzpomínat na původní vývojářský tým Psygnosis, který ukončil svoji činnost již v roce 2012. Od ledna toho roku se po sérii slehla zem a je sice možná jen škoda, že v plánu není plnohodnotný nový díl, i tak lze ale oznámenou kolekci jistě s povděkem přijmout. Slíbené tituly na PS4 pochopitelně dorazí v aktualizovaných edicích a přinesou vylepšenou grafickou stránku hry. O té se ostatně můžete přesvědčit i v přiloženém videu a galerii. Příslibem je pochopitelně i podpora PS4 Pro, a to ve formě podpory 4K rozlišení a snímkovací frekvence 60 FPS.

Co se obsahu týče, tak hra nabídne celkově devítku herních režimů – Zone, Tournament, Speed Lap, Time Trial a Single Race z WipEout HD, Zone Battle, Eliminator a Detonator z WipEout Fury a kariérní režim z WipEout 2048. To vše celkem na 26 tratích a ve 46 vznášedlech. Multiplayer hry pak nabídne možnost soutěžit až v osmi hráčích naráz s tím, že na jedné konzoli mohou soutěžit dva futurističtí závodníci najednou, a to v klasickém splitscreen režimu. Poslední slibovanou novinkou pak je aktualizovaný soundtrack, který kromě interpretů známých z let minulých přinese také některé aktuální novinky a jistě tak je nač se těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama