Trailer Halo Wars 2 odhaluje antagonistu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Halo Wars 2 odhaluje antagonistu

Trailer Halo Wars 2 odhaluje antagonistu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 12. 2016 14:22
Reklama

Během Game Awards nepřišli zkrátka ani fanoušci série Halo a tito se dočkali dalších informací týkající se série Halo Wars, a to ve formě dvou videí. První z nich je příběhovým trailerem druhého dílu a to další pak láká na takzvanou Definitive Edition dílu prvního.

Příběhová ukázka Halo Wars 2 varuje před hlavním protivníkem hry – zákeřným Atrioxem, který v CGI záběrech vyhladil celou jednotku mariňáků. Video hovoří o událostech, jež se odehrávaly v retrospektivním pohledu před pěti měsíci. Tehdy se uzavřel portál vedoucí zpět na zemi a zmíněná jednotka zůstala uvězněná na základně daleko od domova. A měsíc na to dorazil on, Atriox, a s nebohými přeživšími si to vyřídil hezky po svém.

Video vypráví o historii tohoto monstrózního zabijáka, o jeho dávném konfliktu s vlastním lidem a o tom, že jednotky Covenantu mají v celé galaxii pouze dva protivníky – lidstvo a Atrioxe. Obávají se však pouze jednoho z nich a vy jistě správě hádáte, že lidé to rozhodně nejsou.

A onen druhý trailer následně avizuje příchod Halo Wars Definitive Edition, což je předělávka původní hry pro Xbox One a pro PC. Tato edice hry bude obsahovat vylepšenou grafickou stránku, nové achievementy a pochopitelně také veškerá dosavadní DLC. Halo Wars Definitive Edition obdrží zcela zdarma všichni hráči, kteří si pořídí Halo Wars 2 Ultimate Edition a zatím naneštěstí není jasné, zda bude tento revitalizovaný titul dostupný i odděleně. Co víme ale zcela jistě již nyní je fakt, že pokud si onu dražší edici Halo Wars 2 (v přepočtu něco málo přes dva tisíce korun) předobjednáte, tak k této vylepšené verzi originálu dostanete přednostní přístup již 20. prosince. Druhý díl hry si můžete ve standardní edici a tím pádem i samostatně předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama