Telltale představili třetí řadu The Walking Dead
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Telltale představili třetí řadu The Walking Dead

Telltale představili třetí řadu The Walking Dead

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 12. 2016 09:47 7
Reklama

Na letošních Game Awards se objevilo i studio Telltale Games, a to dokonce hned dvakrát. Napřed jsme se dočkali potvrzení starších spekulací, že totiž vývojáři epizodických adventurních sérií spolupracují se společností Marvel na herní adaptaci Strážců Galaxie. Odhalení nové hry proběhlo formou kratičkého teaseru, druhá informace se dočkala o něco šťavnatějších záběrů.

Řeč samozřejmě není o ničem jiném, než o chystané třetí sezóně The Walking Dead, tentokrát s podtitulem A New Frontier. Odehrává se čtyři roky po začátku nákazy a nabídne zbrusu nový příběh muže jménem Javier. Trailer nám poměrně explicitně ukazuje, co se přihodilo jeho rodině. Přestože grafická podoba her od Telltale Games už nějaký ten pátek přesluhuje a na výrazné zlepšení, které jsme očekávali už u současného Batmana, stále čekáme, pořád je evidentní, že atmosféru zombie šlamastyky vývojáři pořád umí navodit.

Ve hře se ale setkáme i se starou známou Clementine, která od posledně docela vyrostla a z malého vystrašeného děvčátka, které si pamatujete z počátků první série, už nezbylo skoro nic. Přeci jen se asi ve světě, kde živá smrt číhá na každém kroku, dospívá o něco rychleji. Vývojáři slibují, že hra bude brát v potaz rozhodnutí, která jste učinili v prvních dvou sezónách. V případě, že budete novinku hrát na jiné platformě, než předchozí díly, dostanete k dispozici simulovanou uloženou pozici, kde si všechny důležité volby budete moci nastavit.

Zajímavé je i to, že vůbec poprvé vyjdou dvě první epizody nové série současně. Vývojáři to omlouvají tím, že rozjezd příběhu je natolik bohatý, že by se jim do jednoho dílu nevyšel. Dvoudílná epizoda s názvem The Ties That Bind vyjde 20. prosince na všechna myslitelná zařízení. Krabicovou verzi si pak budete moci pořídit v únoru, například v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama