Příští rok se přihlásí do služby Strážci Galaxie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští rok se přihlásí do služby Strážci Galaxie

Příští rok se přihlásí do služby Strážci Galaxie

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 12. 2016 16:40 5
Reklama

Drtivou většinu odhalení a oznámení, k nimž došlo na The Game Awards 2016, už jsme vám v našem zpravodajství naservírovali. O jedné z her se ale Pavel zmínil jen telegraficky. Jde o novinku od studia Telltale Games, kteří kromě mnoha jiných aktuálních projektů začali pracovat na Strážcích Galaxie od Marvelu.

Na novou epizodickou adventurní sérii nás Telltale lákají velice skromným teaserem, což je ostatně jejich zvykem. Podobně tomu bylo třeba při oznámení Batmana. Zachraňte vesmír, lákají autoři na nové dobrodružství, které má vyjít “už brzy”. Jako obvykle novinka míří na konzole, PC, mobily i tablety.

Dočkat bychom se měli nového počinu příští rok a půjde o pětidílnou sérii. Práce Telltale na Strážcích Galaxie byla veřejným tajemstvím, o kterém se opakovaně mluvilo. Mimochodem Telltale oznámili, že dělají na nějaké hře podle komiksu od Marvelu už v dubnu 2015. Alespoň si tak rozšíří portfolio o další komiksové nakladatelství, když DC už reprezentují The Wolf Among Us a Batman.

Autoři si pochvalují spojení humoru, emocí a akčního sci-fi dobrodružství, které poslouží jako skvělá předloha a kulisy pro interaktivní vyprávění od Telltale. vyjádřil se tak alespoň šéf studia Kevin Bruner. V Guardians of the Galaxy: The Telltale Series se podle něj hráči chopí různých postav z nesourodé skupinky hrdinů a budou moci řídit jejich vesmírné eskapády.

Závěrem si Kevin Bruner pochvaluje spolupráci s Marvelem na této sérii a už se nemůže podle svých slov dočkat, až se studio podělí o to, na čem pracuje. Pro Telltale je podle něj poctou pracovat s těmi nejlepšími vypravěči zábavního průmyslu.

Radost ze spolupráce mají i v Marvelu. Viceprezident Jay Ong poznamenal, že příběh je jádrem všeho, co nakladatelství dělá. Nebylo proto možné najít lepšího partnera, s nímž se spojit, než jsou podle něj mistři vypravěči z Telltale. Hra se má plně zaměřit na nový příběh a jeho postavy.

Hra vyjde i v krabicové verzi se season passem. Bude obsahovat první sezónu, zbytek si budete moci stáhnout, jak budou další epizody vycházet.

Mohlo by vás zajímat, že příští rok do kin dorazí i pokračování filmové adaptace, které jistě udělá hře vítanou reklamu. V Česku i na Slovensku má snímek Strážci Galaxie Vol. 2 (to je skutečně oficiální název) premiéru 4. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama