Dreamfall Chapters zamíří i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreamfall Chapters zamíří i na konzole

Dreamfall Chapters zamíří i na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 12. 2016 15:11 1
Reklama

Vývojáři z týmu Red Threat Games v kooperaci s vydavatelem Deep Silver oznamují, že epizodickou adventuru Dreamfall Chapters dodají i na konzole. Tam by hra měla vyjít 24. března příštího roku, a to za cenu zhruba 850 korun.

Za tuto cenu tvůrci nabídnou balík všech pěti epizod a 13 kapitol a k mání budou jak digitální kopie, tak i ty fyzické. Pokud jste tak až doposud otáleli a čekali na kompletní balík, a to pokud možno s nativní podporou gamepadu, tak toto může být tou pravou příležitostí nechat si dopovědět příběh načatý tituly The Longest Journey a Dreamfall: The Longest Journey.

Jakákoli rozhodnutí přitom padají hned ve dvou rovinách, jelikož Dreamfall Chapters obsahuje hned dva odlišné světy.

Není třeba přitom mít obavy z neznalosti příběhu – vyprávění předešlých dvou kapitol hra nabídne ve formě uceleného souhrnu a potenciál vychutnat si tento balík tak mají teoreticky všichni fandové adventur a interaktivních příběhů, ve který mají volby vliv na další směřování vyprávění. Jakákoli rozhodnutí přitom padají hned ve dvou rovinách, jelikož Dreamfall Chapters obsahuje hned dva odlišné světy – jistou vizi naší budoucnosti a magický fantasy svět s tím, že hra sleduje příběh hned trojice klíčových postav, jež se snaží zabránit rozpadu světa samotného.

A že to může být parádní podívaná, o tom vás již může přesvědčit přiložený trailer, jež mimo jiné láká na mírně aktualizovanou vizuální i audio stránku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama