Majitelé Darksiders mají remaster zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Majitelé Darksiders mají remaster zdarma

Majitelé Darksiders mají remaster zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 11. 2016 14:14 3
Reklama

Remaster Darksiders s podtitulem Warmastered Edition od THQ Nordic už je k dispozici na Steamu a GOGu. Hra se bude normálně prodávat za 20 eur, nyní je ale v obou obchodech o 80 procent levnější. Zaplatíte za ni tedy jen 4 eura, čili v přepočtu něco přes stovku. Ale třeba také vůbec nic.

Hra od studia Vigil Games, které dnes už neexistuje, vyšla v roce 2010 a o dva roky později na ni navázalo ještě povedené pokračování. Značka ale po pádu původních THQ skončila v rukou Nordicu, který si ji přidal na dlouhý seznam remasterů. Vylepšená dvojka s podtitulem Deathinitive Edition vyšla už loni v říjnu a port mělo na starost studio Gunfire Games, které tvoří původní autoři hry.

Nyní je na trhu konečně také vylepšený první díl. Pokud ale máte v knihovně na Steamu původní hru, nemusíte za vylepšenou verzi zaplatit ani korunu. Warmastered Edition se automaticky objeví mezi vašimi tituly. Jesliže ji nevidíte, restartujte Steam. Pokud nevlastníte ani jednu zmíněnou hru, zajímat by vás naopak mohl bundle obsahující oba díly v ceně 10 eur.

Remaster prvního dílu byl oznámen v červnu a původně měl vyjít už v říjnu. Solidní hra se v nové verzi pyšní výrazně lepší grafikou a přirozeně i vyšším rozlišením a frameratem. Nordic už v minulosti naznačil, že by se série měla rozrůst a do budoucna se dočká snad regulérního pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama