Agony na Kickstarteru uspěla, vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agony na Kickstarteru uspěla, vyjde příští rok

Agony na Kickstarteru uspěla, vyjde příští rok

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 11. 2016 10:53 5
Reklama

S hororovými hrami se v uplynulých letech roztrhl pytel a jejich zasazení je často až stereotypní. Už jsme prošli opuštěné domy, opuštěné byty, ne tak úplně opuštěná sanatoria nebo temné lesy. Polští vývojáři ze studia Madmind se ale rozhodli, že své hráče pošlou tam, kde je strach a hrůza doslova hmatatelným konceptem.

Horor Agony nás totiž vezme rovnou do pekla, a jestli jste o něm dosud měli představu vybudovanou pohádkou S čerty nejsou žerty, asi si ji budete muset mírně poupravit. Agony totiž představuje ještě zběsilejší, zvrácenější a brutálnější verzi, než letošní Doom. V roli zmučené duše se pokusíte zvrátit svůj věčný osud a Ďáblovu říši opustit. Dopomoci by vám k tomu měla celá řada zvláštních schopností, jako je například ovládnutí mysli nižších démonů nebo ostatních zatracených duší.

Hra byla představena už loni v rámci kickstarterové kampaně, tehdy ještě pod názvem Sacred Agony. Crowdfunding tehdy bohužel nevyšel, autoři se ale nevzdali a vytvořili kampaň novou, ve které si jako cíl vytyčili ďábelských 66.666 kanadských(!) dolarů, tedy zhruba 49 650 amerických dolarů a 1.266.000 korun. Svůj prvotní cíl již stačili téměř dvojnásobně překonat a dalším cílem je kompletní podpora VR.

Podle vývojářů hra dorazí ve druhém kvartálu příštího roku. Pokud se podaří vybrat dost peněz na VR, bude jeho podpora zahrnuta do bezplatného updatu, na který se autoři zaměří po vydání standardní hry. Agony míří na PC a obě současné konzole. Necháte se zlákat tou nejodpudivější vizí pekla, která se na monitory kdy dostala? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama