Stavba bází míří do No Man's Sky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stavba bází míří do No Man's Sky

Stavba bází míří do No Man's Sky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 11. 2016 09:34 37
Reklama

Po měsících ticha o sobě Hello Games, tvůrci přehypovaného No Man’s Sky, konečně opět dávají vědět a jsou to novinky na jednu stranu skutečně zajímavé. Do hry totiž dorazí nová aktualizace, jež hru o krůček přiblíží tomu, co Hello Games na začátku vlastně slibovali.

Na blogu autorů tak lze nalézt příspěvek, který avizuje příchod takzvaného The Foundation Update, který, jak již název napovídá, do hry přinese možnost budovat báze a zároveň položí základy dalším a dosud blíže nespecifikovaným novinkám a vylepšením. Konkrétní novinky tohoto patche se časem objeví na stránce dedikované popisu aktualizací.

Příspěvek nadále zmiňuje, že po srpnovém vydání hry již tvůrci stihli vydat hned sedm aktualizací, všichni hráči však moc dobře vědí, že v chybách a nedodělcích nevězela ta hlavní příčina nespokojenosti – byly to plané sliby a nedodaný obsah.

A doufejme, že snad právě na ten cílí první z řady plánovaných velkých aktualizací. Hello Games totiž slibují, kterak The Foundations Update nebude tou největší novinkou hry a další budou jen následovat. Zároveň tím tvůrci vysvětlují období ticha, jež následovalo po vydání hry – vývojáři naslouchali odezvě, ať už pozitivní či nikoli, a nadále se snažili a snaží hru vylepšovat k obrazu především nás hráčů.

Jisté je však to, že pokud budou chtít dostát původním slibům, tak je ještě čeká dost dlouhá pouť, jež bude v ideálním případě zakončena titulem odpovídajícím původním slibům. Hořkou pachuť, kterou však okusila řada hráčů ihned po vydání, však pravděpodobně zcela vymazat již nikdy nedokáží.

Sci-fi akční explorativní adventuru No Man’s Sky si můžete pořizovat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama