Crackdown 3 žije, potvrzuje Phil Spencer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crackdown 3 žije, potvrzuje Phil Spencer

Crackdown 3 žije, potvrzuje Phil Spencer

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 11. 2016 16:22
Reklama

Značka Xbox si na nedostatek exkluzivit stěžovat nemůže. Je tu Halo, je tu Forza, jsou tu ostatně i Gears of War a celá řada dalších známých jmen, která si už svůj debut na zatím poslední konzoli od Microsoftu odbyla. Jedno však stále chybí a pro nedostatek nových informací jsme na něj téměř zapomněli.

Hádáte správně, řeč je o třetím Crackdownu, který od svého oznámení na E3 2014 a odhalení na loňském Gamescomu stále halí tajemství a nejistota. Poslední díl Crackdownu přitom vyšel už před dlouhými šesti lety a oživit vzpomínky na zábavnou, ale nijak zvlášť pamětihodnou sérii rozhodně nebude lehké. V uplynulých dnech se na internetu začaly šířit zvěsti o domnělém zrušení celého projektu a jeden ze zvídavých fanoušků s otázkou na stav vývoje oslovil osobu z nejpovolanějších – Phila Spencera.

Ten se následně na Twitteru pokusil veškeré pochybnosti o pokračujícím vývoji hry rozprášit. Uvedl, že práce stále pokračují a zrovna před několika dny měl možnost vidět aktuální build, který dle jeho slov vypadá dobře. Jeho oblíbenou vlastností Crackdownu je údajně unikátní výtvarný styl, který poznáte z jediného záběru. Pokud jste se tedy obávali, že tahle městská akce světlo světa nespatří, můžete se zas na čas uklidnit.

Už letos v červnu potvrdil výtvarný šéf vývoje třetího dílu Crackdownu Dave Jones, že hra vyjde v průběhu příštího roku. Letošní vydání by údajně narušilo plány autorského týmu. Microsoft navíc potvrdil, že i Crackdown 3 bude zařazen do programu Xbox Play Anywhere, dočkají se jej tedy i hráči na PC. Hra vzbudila velkou pozornost zejména kvůli využívání technologie Microsoft Azure, která za pomoci cloudových výpočtů poskytne potřebný výkon pro vysokou míru destrukce prostředí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama