Nový trailer od Remedy klame tělem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer od Remedy klame tělem

Nový trailer od Remedy klame tělem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 11. 2016 15:05 4
Reklama

Pokud jste se včera nadchli myšlenkou na odhalení nového titulu od zkušeného finského týmu Remedy, tak pro vás máme bohužel smutnou zprávu tu, že nadšení je třeba zatím ještě krotit. Včerejší teaser totiž nebyl avízem na ukázku další hry, ale pouze lákadlem na náborové video.

Potěšit vás však na druhou stranu může rozhodně to, že do něj vstupuje osobitá stránka Sama Lakea, jeho humor i fakt, že se tento tým nezdráhá udělat si legraci sám ze sebe. Výsledkem jsou tak více než dvě minuty pohledů na to nejhorší, co se může ve hře stát – bugy, chyby, nedodělky, kolize polygonů, přešlapy a vůbec nejrůznější zážitek bortící katastrofy. V tomto případě jde konkrétně o souhrn nedopatření z nedávného Quantum Break.

Sam Lake na to konto podotýká, že pokud je toto váš šálek kávy a dokážete se nad podobnými hrůzami i pobavit, tak možná stojí na zvážení, zda se k týmu nepřipojit. A ačkoli je takováto forma náboru originální a má něco do sebe, tak se to samozřejmě z našeho pohledu nevyrovná odhalení nové hry. Jakékoli zoufání ale jistě není na místě – rozšířený tvůrčí tým znamená větší kapacity a ve finále je to beztak náznakem toho, že se v Remedy něco kutí. Co, to už je otázka a nám nezbývá než doufat, že se to již brzy přeci jen dozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama