Remaster naruby. Tvář z Assassina vás vyděsí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster naruby. Tvář z Assassina vás vyděsí

Remaster naruby. Tvář z Assassina vás vyděsí

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 11. 2016 16:17 29
Reklama

Hry ze série Assassin’s Creed nebo obecně od Ubisoftu se opakovaně staly terčem posměchu kvůli různým obskurním chybám. Možná si ještě vzpomenete třeba na průhledné obličeje. Magazín Polygon přišel s videem, které dokazuje, že rovněž nové remastery vycházející pod názvem Assassin's Creed The Ezio Collection se v některých ohledech dočkaly skutečně kontraproduktivní péče.

Video se konkrétně zaměřuje na druhý díl a porovnává remaster pro Xbox One a originál z Xboxu 360. Až dosud Ubisoft upozorňoval především na drobná vylepšení grafiky, ale tuhle podivnost si za rámeček určitě nedá. Eziovo zrychlené lezení vypadá opravdu komicky a bůhví, jaký k němu měli vývojáři důvod. Co se to ale, sakra, stalo tomu chlapíkovi s obličejem?!

Tohle video si prostě musíte pustit. Odhalené klíny - to by grafikům šlo. Ale pohlídat si v jedné z úvodních scén podobu postavy v klíčové davové scéně…? To už je jiná. Tole video kolekci zrovna nejlepší reklamu nedělá. Doufejme, že jinak se Ezio Auditore da Firenze dočkal lepší péče. Byla by škoda, kdyby tři z nejlépe hodnocených dílů kazily podobné chyby.

Naneštěstí Polygon upozorňuje na to, že nejde jen o estetické problémy. Když Ezio šplhá po budovách, jeho zběsilé tempo vás možná donutí pousmát se. Smích vás ovšem přejde v momentě, kdy odmítá vylézt na střechu, aniž by mu cokoli bránilo, případně bezdůvodně spadne. Nejde totiž jen o animaci jako takovou. Lezení a parkour obecně prý trápí více problémů než v původní verzi.

Eziovu kolekci a remaster druhého dílu, Brotherhood a Revelations má na svědomí studio Virtuos, které už dříve oprášilo Batmana v Return to Arkham nebo Heavy Rain pro PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama