Hra z teaseru ve WD2 zřejmě existuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hra z teaseru ve WD2 zřejmě existuje

Hra z teaseru ve WD2 zřejmě existuje

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 11. 2016 11:43
Reklama

Jak vás již v pondělí informoval Jirka a jak jste si ostatně mohli přečíst i v naší recenzi, Watch Dogs 2 obsahují misi, při které se hlavní hrdina vydává do centrály Ubisoftu San Francisco, aby zveřejnil trailer na chystanou, utajovanou hru. Samozřejmě se okamžitě objevily spekulace, že by tímto chytrým způsobem Ubisoft mohl skutečně lákat na některý z budoucích titulů. A podle posledních zpráv to vypadá, že se tyto domněnky zakládají na pravdě.

S bližšími informacemi přišel server Kotaku, kterému je údajně potvrdilo hned několik anonymních zdrojů. Hra, která se objevila ve Watch Dogs 2, se podle nich jmenuje Pioneer a ve vývoji je již nějaký čas. Práce však nepostupují tak hladce, jak by si francouzský vydavatel přál, a k oficiálnímu oznámení tedy zřejmě dojde později, než bylo původně plánováno.

Jeden ze zdrojů uvádí, že k představení hry mělo dojít již v příštím roce, v nedávné době však započal celkový restart projektu a obměnilo se i obsazení celé řady vedoucích pozic. Rozhodnutí o implementaci teaseru do Watch Dogs 2 však padlo ještě předtím, než k těmto komplikacím došlo, a tak je celá situace pro Ubisoft poněkud nepříjemná. Společnost na dotazy ohledně Pioneeru momentálně nereaguje.

Zapomínat nelze ani na tajemný název Osiris, který je ve Watch Dogs zmíněn spolu s termíny Unity a Syndicate, tedy podtituly posledních dílů série Assassin’s Creed. Osiris, tedy egyptský bůh plodnosti, úrody a zároveň zemřelých, je dalším náznakem toho, že se série možná vrátí do historie a nabídne návštěvu starověkého Egypta. I tato domněnka si však na jakékoli potvrzení musí teprve počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama