Zkuste The Elder Scrolls Online zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste The Elder Scrolls Online zdarma

Zkuste The Elder Scrolls Online zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 11. 2016 16:06 3
Reklama

Remasterovaný Skyrim už je venku, zrecenzovaný i odvysílaný. Ale tím se s námi svět The Elder Scrolls rozhodně neloučí. Je tu ještě MMO od Bethesdy, které zvědavé hráče zve na zkušební bezplatný víkend. Akce se vztahuje nejen na PC a Mac, ale také na PS4.

Vývojáři oznámili na oficiálním blogu, že The Elder Scrolls Online si majitelé PlayStationu 4 budou moci vůbec poprvé vyzkoušet zdarma. Už zítra by se měla hra objevit v nabídce PlayStation Storu, odkud si ji můžete stáhnout. Musíte si ale vytvořit také speciální účet, jestliže už jej nemáte. Pokud jste dosud neměli s online světem Tamrielu žádnou zkušenost, autoři upozorňují, že si MMO ukousne z disku vaší konzole úctyhodných 73 GB, takže udělat si místo na disku v předstihu určitě není od věci.

Jakmile budete mít hru staženou a vytvořený účet, nic už vám nebude bránit ve hře. Vývojáři upozorňují jen na pár maličkostí. Přístup máte do celého světa základní hry, ale nemáte k dispozici obsah a oblasti z DLC. Po vytvoření účtu obdržíte 500 virtuálních korun, které můžete využít jako platidlo v takzvaném Crown Storu. Po skončení bezplatného víkendu můžete po zakoupení hry pokračovat tam, kde jste přestali - zůstanou vám vaše vytvořené postavy, peníze, předměty a do plné verze se přenese pochopitelně i váš postup. Bezplatná hra skončí v neděli 20. listopadu.

PC a Mac verze má být dostupná na Steamu už dnes a bezplatná akce odstartuje zítra. Podmínky jsou jinak stejné jako u PS4 verze. Potřebujete účet, přístup máte k obsahu základní hry a dostanete nějakou korunu pro začátek k dobru. Stejně tak se opět vše dosažené přenáší do plné verze, pokud se pro ni nakonec rozhodnete. PC/Mac verze má ale fungovat až do pondělí 21. listopadu.

Během bezplatného víkendu si vývojáři připravili i zajímavou soutěž, nabídnou slevy na herní měnu a rovněž hru samotnou. Smyslem prostě je nalákat vás do Tamrielu a už vás z něj nepustit. Závěrem autoři zdůrazňují, že na hráče s Xboxem One nezapomněli. Bezplatný víkend chystají i pro ně. Přijde ale na řadu později. Současně vývojáři vyzývají hráče, aby se podělili o své zážitky z akce na sociálních sítích a dalších kanálech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama