Ve WD2 se našel trailer na novou sci-fi hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve WD2 se našel trailer na novou sci-fi hru

Ve WD2 se našel trailer na novou sci-fi hru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 11. 2016 09:22 4
Reklama

Open world akce Watch Dogs 2 od Ubisoftu sice vychází až zítra (na PC dokonce až koncem listopadu), ale někteří už ji mají touto dobou dohranou. Jako například Pavel, jehož recenze vyjde ještě dnes. Díky tomu se na internetu již během víkendu objevila informace, že vydavatel teasuje v aktuálním titulu nějakou novou sci-fi hru.

Někteří šťastlivci hrají Watch Dogs 2 už pár dní, a tak se objevují první zmínky o haprujícím multiplayeru nebo drobných problémech s frameratem na PS4. Pavel sám si během testování všiml několika zajímavých easter eggů na pomezí sebereferenčního humoru. I když bychom se rádi vyhnuli spoileru, takovouhle novinku si pro sebe nechat nemůžeme.

Nemusí to znamenat vůbec nic, ale také nám může Ubisoft tímto originálním způsobem naznačovat, co od něj můžeme v budoucnu čekat. Pozor, následují spoilery! Jedna z misí ve Watch Dogs 2 vás zavede do kanceláří Ubisoftu v San Franciscu, odkud máte ukrást trailer na novou neoznámenou hru. Očividně jde o nějaké sci-fi, které nepřipomíná nic z portfolia tohoto francouzského vydavatele.

Ve videu se objevuje zmínka o to, že jde o důvěrný materiál určený pro E3. Otázkou zůstává, zda jde o skutečný projekt, o němž se dozvídáme takto originálním způsobem, anebo Ubisoft vytvořil jen falešný trailer na neexistující titul. Co myslíte vy? V každém případě se zahraniční média shodují, že jde opravdu o chytrý marketingový tah. Kreativní šéf WD2 Jonathan Morin už dříve prohlásil, že hackerská městská akce obsahuje množství zajímavých easter eggů.

Někteří hráči se domnívají, že se novinka bude jmenovat Osiris. O tomto názvu se zmiňuje zaměstnanec ve hře v souvislosti s dalšími staršími leaky k AC Syndicate a Unity. Nebo se snad Ubisoft po vzoru konkurence odbrzdí a dalšího revolučního Assassina přesune do budoucnosti? Nechme se překvapit…

Watch Dogs 2 si můžete objednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama