Gone Home si můžete stáhnout zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gone Home si můžete stáhnout zdarma

Gone Home si můžete stáhnout zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 11. 2016 11:28 10
Reklama

V posledních dnech není o bezplatné hry nouze. V týdnu jsme vás upozorňovali třeba na akci Far Cry 3: Blood Dragon od Ubisoftu nebo víkendový test Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Pokud si ale pospíšíte, můžete získat ještě jednu hru natrvalo a jednu si alespoň do konce víkendu osahat.

Zdarma můžete získat first person explorativní adventuru Gone Home z roku 2013 od studia The Fullbright Company. Vysoce ceněná nezávislá hra se normálně na Steamu prodává za 20 eur, tedy v přepočtu asi 540 korun. Gone Home můžete stáhnout až do konce víkendu úplně zdarma. Anebo zaplatit tolik, kolik považujete za fér. Což by od vás určitě bylo velkorysé, pokud přispějete autorům alespoň něco za jejich gesto.

Akce se vztahuje jen na PC verzi. Gone Home sice vyšlo začátkem letošního roku i na PS4 a Xboxu One, ale na konzolích byste hledali bezplatnou verzi marně. Akci oznámil vývojář hry Steve Gaynor na Twitteru. K dispozici je nejen Windows verze, ale i Mac a Linux. I když se rozhodnete autorům něco přispět, ti slibují celý výtěžek z akce věnovat neziskové charitativní organizaci Lambda Legal.

Vývojáři Gone Home v tuto chvíli pracují na hře Tacoma, která měla vyjít už letos, ale byla odložena na první čtvrtletí příštího roku. Novinka byla oznámena na The Game Awards v roce 2014. Zdejší lunární stanice trochu připomíná podmořské město Rapture z BioShocku. Kromě PC vyjde Tacoma také na Xboxu One.

Bohužel až na poslední chvíli vám dáváme vědět, že zdarma můžete na Steamu do konce víkendu zkusit multiplayerovou akci Squad. Normálně se prodává za 37 eur, teď je v akci za necelých 19, pokud by se vám během těch zbývajících devíti hodin trefila do noty. Stojí za upozornění, že hra je zatím dostupná v early access verzi. Někteří hráči Squad svým pojetím přirovnávají třeba k české Armě. Pokud to stíháte, zkuste ji.

Už v týdnu byly zdarma i závody DiRT 3 Complete Edition od Codemasters.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama