Rainbow Six Siege je na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six Siege je na víkend zdarma

Rainbow Six Siege je na víkend zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 11. 2016 10:20 6
Reklama

Od včerejška až do neděle 13. listopadu si můžete zdarma na PC a na PlayStationu 4 zahrát atraktivní multiplayerovou akci Rainbow Six Siege. Pokud jste tedy ještě neměli tu možnost, tak se sami můžete přesvědčit o sebevědomém popisu hry slibujícím taktický přístup u bojů na velmi krátké vzdálenosti.

A to navíc není vše – pokud se vám hra zalíbí a pořídíte si ji, tak se budete moci spolu se spoustou dalších hráčů (Ubisoft avizuje až 10 milionů hrajících) příští týden těšit na nový obsahový update, který nese jméno Operation Red Crow a který přinese mimo jiné i jednu zcela novou mapu. Přídavek nadále přinese i dva nové japonské specialisty jménem Hibana and Echo, kteří budou nejprve přístupní pouze majitelům season passu. A pochopitelně jak bývá při podobných příležitostech zvykem, tak hra je po dobu tohoto akčního víkendu ve slevě, a to jak na PSN, tak i na PC a pořizovat lze již za necelých 600 korun v případě verze pro počítače.

předchozí aktuality je nadále rovněž známo, že během tohoto víkendu bude probíhat také oficiální šampionát ve hře a na Twitch kanále hry se tak můžete podívat, jak se ve hře pohybují ti nejzkušenější borci. Přiložená ukázka je pak reklamou na právě probíhající slevovou akci a na volný víkend celkově.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama