Barevné RPG Bastion míří na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Barevné RPG Bastion míří na Xbox One

Barevné RPG Bastion míří na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 11. 2016 11:22
Reklama

Na první pohled drobné akční indie RPG Bastion poprvé vyšlo již v roce 2011, od té doby se ale pravidelně objevuje v titulcích ve formě dalších dodatečně oznámených platforem. A ani dnešek tak není výjimkou – tvůrci totiž oznamují, že Bastion dorazí také na Xbox One, a to již 12. prosince.

Vyloženě sympatický je na tomto oznámení fakt, že majitelé Xbox 360 verze hry obdrží tuto reedici zcela zdarma, musí se o ní však zavčasu přihlásit. Nabídka je tedy časově omezená a platí pouze do 1. ledna následujícího roku. Dle slov týmu Supergiant Games by se navíc nemělo jednat o prostý port, ale o z pohledu vývojářů opětovnou návštěvu světa hry, jež se tak bude na nové platformě cítit jako doma. Tou nejzásadnější novinkou je pak nativní podpora rozlišení 1080p, chybět nadále nesmí ani integrované DLC i aktualizovaný seznam achievementů.

Cenu tvůrci stanovili na v přepočtu necelých 400 korun a nadále se tak pokouší rozšířit svůj titul mezi ještě větší množství fanoušků. Pro zajímavost už jen dodáme, že již před třemi lety hra oslovila na dva miliony hráčů a nyní prodeje údajně již atakují úctyhodnou metu čtyř milionů prodaných kopií a dá se jen předpokládat, že tato hranice bude s pomocí nové konzole překonána.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama