Watch Dogs 2 jsou hotové a míří ven
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs 2 jsou hotové a míří ven

Watch Dogs 2 jsou hotové a míří ven

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2016 09:39 6
Reklama

Do vydání Watch Dogs 2 zbývá již jen něco málo přes dva týdny a nejnovější zpráva nasvědčuje tomu, že dalšího zdržení hry se již určitě nedočkáme. Hra je totiž hotová a dozvídáme se to z jejího oficiálního Twitter kanálu.

Již 15. Listopadu se tak budete moci podívat do otevřeného světa virtuálního zpracování západoamerické metropole San Francisca. V jedné z předešlých aktualit se pak můžete podívat na virtuální prohlídku a především na srovnání s reálnou předlohou. V polovině listopadu se tedy nadále budete moci postavit i padouchovi s povědomým jménem (připomeňte si jej v příběhovém traileru hry), má to však háček ten, že PC verze se opozdí a vyjde až o dva týdny později, tedy 29. listopadu.

Připomenout si pak určitě ještě s předstihem před samotným vydáním hry můžete i naše první dojmy ze hry. Nadále lze vzpomenout i na článek věnující se těm nejzásadnějším rozdílům mezi dílem prvním a druhým a sami si tak již můžete udělat docela dobrý obrázek o tom, co pokračování této městské akce nabídne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama