Overwatch zefektivní systém nahlašování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch zefektivní systém nahlašování

Overwatch zefektivní systém nahlašování

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 10. 2016 13:34 2
Reklama

Pokud jste někdy hráli jakoukoliv multiplayerouvou hru, určitě jste narazili na člověka, který vám hraní jakkoliv znepříjemňoval. V tomto ohledu na tom bohužel není jinak ani Overwatch, který hráči obecně považují za skvěle vyváženou záležitost, takřka bez chyb. Díky novému patchi ale přeci jen dostanou možnost nahlašovat "porouchané" hráče jasněji a bez větších dopadů na samotnou hru.

Nový patch posune hru na verzi 1.5 a právě reportování rušivých elementů je jeho hlavní náplní. Doteď totiž byly nástroje spíše zneužívány k tomu, že si ostatní vybíjeli vztek na hráčích, používajících ne zrovna populární hrdiny, jako je Symmetra a další. Výsledkem bylo umlčení takového hráče ve voice chatu, které ale paradoxně kazí zážitek, protože tým je bez komunikace chudší o jednoho hráče a je tím ovlivněn i celkový průběh zápasu.

O problému se už žhavě debatuje v oficiální diskuzi a vývojáři v ní slibili, že celý systém začnou od zmiňovaného patche na verzi 1.5 upravovat. Detaily bohužel nenabídli, je však možné, že přibudou kritéria a pravděpodobně i časová omezení na počet podobných nahlášení. Jak přesně ale chtějí vývojáři situaci zprůhlednit a zefektivnit zatím známo není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama