Minimální HW nároky CoD: Infinite Warfare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minimální HW nároky CoD: Infinite Warfare

Minimální HW nároky CoD: Infinite Warfare

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 10. 2016 09:16 3
Reklama

Na Steamu se objevil přehled minimální hardwarové konfigurace, která by podle vývojářů měla být schopná rozjet akci Call of Duty: Infinite Warfare. Zajímavé přitom je kromě obvyklých parametrů i to, že si nový díl ukousne 70 GB volného místa na disku.

Velikost hry se pochopitelně bude měnit časem v závislosti na dalších updatech a rozšířeních. Překvapení už ostatně před časem vyvolalo zjištění, že PS4 verze si řekne až o 130 GB volného místa na disku konzole, pokud sáhnete po prémiových edicích, které obsahují kromě novinky i remaster čtvrtého dílu s podtitulem Modern Warfare. O doporučené hardwarové nároky se naneštěstí zatím Activision nepodělil a bude určitě hodně zajímavé je porovnat s požadavky na Battlefield 1.

Minimální požadavky

OS: Windows 7 64-bit či novější
CPU: Intel Core i3-3225 @ 3.30 GHz či ekvivalent
Paměť: 8 GB RAM
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB / AMD Radeon HD 7850 2 GB
DirectX: Verze 11
Disk: 70 GB volného místa

Tím ale výčet novinek na konto Call of Duty nekončí. Vývojáři se pochlubili, že už od 4. listopadu bude všem majitelům PS4 verze k dispozici speciální VR mise Jackal Assault, kterou si představujeme jako něco na způsob obdobné VR mise pro Battlefront. Jde o bezplatný bonus, který se vztahuje na všechny edice hry ode dne vydání.

Jackal Assault VR Experience vás posadí do kokpitu futuristické vesmírné stíhačky. Autoři slibují, že souboje to posune na novou úroveň a do úplně nových sfér. Vůbec poprvé se tak v Call of Duty ponoříme do virtuální reality. Nelze si nedovodit, že tak Activision chce prověřit, jaký má značka pro VR potenciál a v případě úspěchu by na sebe jistě nenechal dlouho čekat plnohodnotný titul.

Mimochodem, k dispozici je i nový hraný trailer, v němž vystupují Michael Phelps a Danny McBride. Call of Duty tak sází v reklamní kampani jednu celebritu za druhou. Nikoho už asi ani nepřekvapí, že ve Spojených arabských emirátech opět někteří obchodníci začali hru prodávat v předstihu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama