Kolekce Borderlands je na Xboxu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Borderlands je na Xboxu zdarma

Kolekce Borderlands je na Xboxu zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 10. 2016 10:15 16
Reklama

Pokud vlastníte Xbox One, měli byste zpozornět. Na stránkách Microsoftu a v Xbox Store si nyní můžete zdarma stáhnout Borderlands: The Handsome Collection. Neměli byste s tím ale příliš otálet, protože se dost možná jedná o bug.

V rámci této kolekce získáte hned dvě hry. Remaster druhého dílu Borderlands a následně titul Borderlands: The Pre-Sequel. Zatím není jasné, z jakého důvodu jsou nyní hry k dispozici zdarma. Microsoft předem neohlašoval žádný promo víkend a ani vývojáři z Gearboxu se k situaci zatím nijak nevyjádřili. Na ostatních platformách je hra pořád uváděná za standardní cenu.

Pokud jde o chybu, je více než pravděpodobné, že vám po jejím vyřešení hry ze sbírky zase zmizí, ale za pokus nic nedáte. Přeci jen, minimálně druhý díl Borderlands je špičkovou hrou, která za zkoušku rozhodně stojí a své kouzlo naplno projeví zejména v kooperativním multiplayeru. Součástí kolekce jsou navíc i všechna vydaná DLC.

Jedná se o střílečku se silnými RPG prvky, jejíž trumfy leží především v nespočetném arzenálu vypečených zbraní, zábavných nepřátel a hlavně skvělém humoru. Hra původně vyšla v roce 2012, tři roky po vydání prvního dílu. Postaví vás do role jednoho ze šesti rozdílných lovců pokladů. Počáteční výběr třídy má velký vliv na herní styl a cel-shade grafika prakticky nestárne.

Pre-Sequel je dva roky starým pokračováním, které sleduje příběh Handsome Jacka, budoucího antagonisty druhého dílu. Obě hry si zasloužily velmi dobrá hodnocení a často jsou dávány za příklad skvěle zvládnuté kooperace až čtyř postav. Vzhledem k tomu, že o regulérním třetím díle se zatím otevřeně nemluví, máte jedinečnou příležitost šílený svět Borderlands navštívit.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama