Hra předpovídá dalšího vítěze NBA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hra předpovídá dalšího vítěze NBA

Hra předpovídá dalšího vítěze NBA

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 10. 2016 15:46 2
Reklama

Začátkem října jsme psali, že NHL 17 předpovídá vítěze Stanley Cupu. Po tradiční předpovědi EA Sports, kdo ovládne další sezónu NHL, přicházejí rovněž 2K Sports s obdobnou predikcí pro NBA.

Nejslavnější basketbalová liga světa teprve odstartovala, ale 2K Sports už hlásí budoucího vítěze. K simulaci posloužila, jak jinak, hra NBA 2K17. A výsledky vás pravděpodobně nepřekvapí, komentuje zprávu GameSpot. Ve finále se potkají týmy Golden State Warriors a Cleveland Cavaliers stejně jako naposledy. V sérii utkání nakonec zvítězí Cleveland Cavaliers. Po sedmi zápasech bude konečné skóre 4:3.

Oba celky v průběhu základní části podle NBA 2K17 ovládnou své konference, přičemž LeBron James vybojuje cenu pro nejužitečnějšího hráče. Součástí simulace je celá řada dalších předpovědí a některé pro fanoušky jistě velice zajímavé detaily k tomu, jak si povedou další celky a konkrétní hráči. Kompletní nástřel celé sezóny si můžete prostudovat v příspěvku od autorů.

Pokud jde o NHL, EA Sports letos tipují, že Nashville Predators porazí ve finále Montreal Canadiens. Na rozdíl třeba od amerického fotbalu a Madden NFL má však NHL mnohem méně úspěšných předpovědí na kontě. Simulace vítěze Stanley Cupu selhala poslední tři roky v řadě za sebou. To titul Madden NFL 15 správně uhodl vítěze i přesné skóre finálového zápasu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama