Gravity Rush 2 se chlubí novými obrázky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gravity Rush 2 se chlubí novými obrázky

Gravity Rush 2 se chlubí novými obrázky

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 10. 2016 12:52
Reklama

Původní Gravity Rush bylo jednou z mála her, které pro majitele PS Vita představovaly prakticky povinný nákup. Příběh zvláštní dívky Kat, která má moc nad gravitací, se později podíval i na PlayStation 4 a skvělý remaster si od nás odnesl velice slušné hodnocení. Už v lednu vychází plnohodnotné pokračování, které tentokrát míří rovnou na vlajkovou loď Sony a chlubí se celou řadou novinek.

Na hře spolupracují vývojáři prvního dílu z týmu Project Siren a studio SCE Japan, známé pod označením Team Gravity. Dějištěm nového dobrodružství bude opět podivuhodné město Hekseville, rozdělené na čtyři hlavní části. Auldnoir, to je stará čtvrť, která je domovem hlavní hrdinky. Do Pleajeune se zas obyvatelé chodí bavit, Endestria představuje průmyslový distrikt a Vendecentre je centrum města, ve kterém sídlí místní vláda.

Autoři si dobře uvědomují, že jedním z nejčastěji kritizovaných prvků hry byl soubojový systém, který se velmi brzy stal repetitivním a nepříliš zábavným. V nové hře jej tedy osvěží například tím, že dostaneme na výběr ze dvou bojových stylů. Jupiter dodá jejím úderům větší sílu a razanci a dostane díky němu k dispozici novou schopnost Surge Kick. Kat ve vzduchu tento úder nabije, aby se následně vrhla k zemi s drtícím úderem, který způsobí zemětřas a poškodí vše v okolí. Jupiter styl vám také umožní za pomoci stázového pole vyrobit z haraburdí obří kouli, kterou pak můžete mrštit proti nepřátelům a řádně jim rozhodit sandál.

Lunární bojový styl se daleko více specializuje na rychlost a obratnost. S pomocí schopnosti Wormhole Kick můžete nepřátelům zasadit sérii rychlých kopanců a ještě se přitom úspěšně vyhýbat střelám. Stázové pole vám pak umožní znehybnět nepřátele a bez problémů je dorazit.Nový Gravity Rush má nabídnout celou řadu nových originálních nepřátel, z nichž někteří budou skutečně obrovští, zdá se, že dojde i k obživnutí celých městských částí. Inu, Japonci.

Zároveň na nás čeká velká spousta vedlejších aktivit, které by měly z města učinit skutečně živoucí místo. Příběh bude navazovat bezprostředně na konec minulého dílu, znovu potkáme staré známé postavy, ale i celou řadu nových. Těšit se samozřejmě můžete i na nové kostýmy. Vývojáři navíc slibují i asynchronní multiplayer. Vzhledem k tomu, že druhý díl má příběh hlavní hrdinky uzavřít, máme se rozhodně na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama