Tohle jsou listopadové hry v PlayStation Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tohle jsou listopadové hry v PlayStation Plus

Tohle jsou listopadové hry v PlayStation Plus

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 10. 2016 16:22 9
Reklama

Poslední úterý v měsíci je zpravidla dnem, kdy Sony oznamuje nové hry, které naservíruje v příštích týdnech předplatitelům služby PlayStation Plus. Ani tento měsíc není výjimkou. Tak copak si pro nás japonský gigant připravil tentokrát?

Předpovědi, které se v posledních hodinách potulovaly internetem, se v tomto případě zakládaly na pravdě jen zčásti. Listopadovému lineupu pro PS4 vévodí melancholická hra Everybody’s Gone to the Rapture od studia The Chinese Room. Duchovní nástupce Dear Esther hráče zavede do malého opuštěného anglického městečka. Naším úkolem je zjistit, co se stalo s jeho pohřešovanými obyvateli. Hra oceňovaná pro svůj půvab a soundtrack se objevila v několika žebříčcích nejlepších titulů za loňský rok.

Na PS4 míří i méně známá, ale dobře hodnocená akce The Deadly Tower of Monsters stylizovaná do podoby béčkových sci-fi filmů z padesátých let. Hráči na PS3 se pak mohou těšit na závody DiRT 3 od Codemasters a akční RPG Costume Quest 2. Zkrátka nepřijdou ani majitelé Vity. Pro ty Sony připravuje tituly Letter Quest Remasterd a Pumped BMX+. Obě jsou to menší hry, ale na druhou stranu díky funkci cross buy fungují také na velkých konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama