The Tomorrow Children už lze stáhnout zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Tomorrow Children už lze stáhnout zdarma

The Tomorrow Children už lze stáhnout zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 10. 2016 08:57
Reklama

Dystopická vize futuristického socialismu v podobě onlinovky The Tomorrow Children teprve 6. září vstoupila do PS Storu v placené early access verzi. Aby nikdo nemohl tvrdit, že si Sony nechává platit za rozpracovanou free-to-play hru, předčasný vstup do titulu byl součástí dalších ingame bonusů v rámci takzvaného Founder's Packu. Už nyní je ale k dispozici free-to-play verze pro všechny.

Ještě před pár dny museli nedočkaví zájemci za přístup do hry zaplatit 20 dolarů, dnes už za zkoušku nedáte nic. Nikdo ale asi nečekal, že se do oběhu dostane takhle brzy a pár loajálních hráčů by to mohlo právem naštvat. Early access model totiž fungoval jen necelé dva měsíce, což není příliš obvyklé a jen to prohlubuje pochyby o tom, jak vlastně s tímto programem Sony nakládá, když jinak se mu na rozdíl od Microsoftu vehementně brání.

Prezident a výkonný producent Q-Games Dylan Cuthbert v příspěvku na PlayStation Blogu napsal, že počáteční vlna digitálních dělníků už autorům předvedla nějaké z aktivit, které si ani sami nedokázali představit. Hlavně ale odvedla podle nich kus poctivé práce. Vývojáři se také pochlubili prvními statistikami, z nichž vyplývá, že virtuální proletariát už zničil bezmála dva miliony Izvergů, zachránil skoro milion matrjošek a obnovil 1518 měst.

Nyní s radost autoři oznamují, že zdarma už si může The Tomorrow Children stáhnout každý. Po omezenou dobu je k dispozici zdarma i bonusový halloweenský kostým. Hráči se o něj musí přihlásit tak, že se zapojí do hry do 2. listopadu. Současně vývojáři uvolnili nový update, který zohledňuje zpětnou vazbu od hráčů, ale přidává i nový obsah do hry. Studio slibuje nové ostrovy, nástroje, kostýmy, schopnosti, zařízení, mise a mnoho dalšího. Kupříkladu megafon umožní hráčům lépe komunikovat a usnadní jejich kooperaci.

Navzdory velmi rozpačitému přijetí osobitá hra mnoho z vás zaujala. Už pro svůj neotřelý nápad a specifické vizuální zpracování. Prostě má nějaké kouzlo. Říká se o ní, že je ale zatraceně nudná. Ubíjející nekonečná práce pro blaho všeho lidu údajně nikam nevede, což je vlastně simulace reálného socialismu na druhou. Dost možná byste přesto rádi tuto nevšední novinku zkusili a nyní máte příležitost tak učinit, aniž byste se ohlíželi na koruny.

Kromě samotné hry mixující prvky akce, strategie a simulace, která je zdarma, je k dispozici ještě jeden bezplatný kostým pro předplatitele služby PlaStation Plus. Autoři si ale nechávají zaplatit třeba za takzvaný Frontier Pack, který stojí 549 korun (439 v PS Plus) a nabízí podobně jako předchozí Founder's Pack nejrůznější ingame bonusy a vylepšení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama