Spencer: Remedy se nechce do Alan Wake 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spencer: Remedy se nechce do Alan Wake 2

Spencer: Remedy se nechce do Alan Wake 2

David Plecháček

David Plecháček

26. 10. 2016 09:30 1
Reklama

Remedy nám v poslední době příliš radosti nedělá. Quantum Break zdaleka tak uspokojivé nebylo, rozhodlo se dělat více her za kratší dobu a tak máme obavy o jejich kvalitu, a trochu podezřele nám zní i myšlenka, že chtějí zapracovat na kooperativním multiplayeru. Co bychom dali za nějaké pokračování jejich dřívější hry. Jóó takový Alana Wake… tak na toho asi jen tak nedojde.

Vyplývá to z toho, co prohlásil Phil Spencer: „Jak bych to jen podal? Víte, vývojáři… tu hru musí chtít udělat samotní vývojáři,“ řekl v rozhovoru pro magazín Stevivor. Pokud můžeme dovodit nějaké závěry, zdá se, že se Remedy do dalšího Alana zkrátka nechce. Zároveň to je ale v protikladu s tím, co jsme slýchali v posledních měsících.

Ano, kdekdo může namítnout, že informace, že se Alan Wake 2 nechystá, se objevila už v červnu, ale zároveň Tomas Puha, PR manažer finských vývojářů, tehdy řekl, že Remedy hledá způsob, jak se s touto značkou vrátit.  Ale ne nutně ve formě videohry.

Nejprapodivnější je, že Remedy s druhým dílem počítalo hned po tom prvním. Tak dlouho experimentovalo, až vznikl koncept Quantum Break, a tak je evidentní, že k odmítavému postoji muselo dojít až v průběhu času. Lake v loňském rozhovoru dokonce prohlásil, že studio ukázalo Alana Wakea Microsoftu a ten jej odmítl s tím, že hledá něco trochu jiného. Tak kdo čemu vlastně brání?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama