Detaily o season passu v novém CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o season passu v novém CoD

Detaily o season passu v novém CoD

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 10. 2016 14:28
Reklama

Na Xbox One a PS4 produktových stránkách Call of Duty: Infinite Warfare se objevily první detaily o season passu, který si budete moci zaplatit za cenu odpovídající 50 dolarům, případně v rámci digitální Deluxe edice (100 dolarů), resp. Legacy edice (120 dolarů), jejíž součástí je i remaster Modern Warfare.

Pokud se po rozšiřujících balíčcích poohlížíte, měli byste vědět, že jsou v plánu hned čtyři, bližší detaily ale v tuto chvíli známy nejsou. Na druhou stranu lze předpokládat, že půjde o čtyři mapy do multiplayeru, případně další obsah do zombie módu, který se v případě Infinite Warfare odehrává v 80. letech.

Dalšími bonusy by pak měla být hned desítka vzácných Supply dropů, tedy balíčků s nejrůznějšími zbraněmi či výbavou, a v nepolsední řadě také 1000 Salvage bodíků, abyste si mohli upgradovat či jinak vylepšit stávající zbraňový arzenál.

Za pozornost pak samozřejmě stojí i připomenutí, že vzhledem k náklonnosti vydavatele hry směrem k Sony, podpořené vzájemně prospěšnými smlouvami, budou všechna rozšíření dostupná na PS4 o měsíc dříve nežli na obou zbývajících platformách. Počítejte s tím tedy dopředu a v případě enormního zájmu o Call of Duty a všechna DLC se vybavte patřičným hardwarem. Platí to i v případě slibovaného VR dema Jakal Assault, ve kterém se budete moci posadit do vlastní malé stíhačky a užít si boj všemi smysly prostřednictvím PlayStation VR už ode dne vydání.

Call of Duty: Infinite Warfare vychází už příští týden - 4. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama