Bude v GTA Online San Fierro, Liberty City aj.?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude v GTA Online San Fierro, Liberty City aj.?

Bude v GTA Online San Fierro, Liberty City aj.?

David Plecháček

David Plecháček

26. 10. 2016 10:10 12
Reklama

O úspěších GTA Online jsme psali několikrát. Že má Rockstar novou dojnou krávu potvrzují i následující zvěsti, podle nichž se Online v následující době změní k nepoznání. Updaty, které by do hry mohly přijít, jsou mnohem zásadnější, než ty dosavadní – jak by se vám líbily nové mapy?

Než se pustíme dál, raději znovu zopakujme, že se jedná o nepotvrzené zprávy, a než je kdokoliv potvrdí, pohybujeme se na velice tenkém ledě. Pusťme se za hledáním toho, odkud pocházejí. Objevily se už v srpnu na GTAForum, a uveřejnil je uživatel s přezdívkou Softsecret. Tehdy jim samozřejmě nikdo nevěnoval žádnou pozornost, protože se jednalo o zprávu, kterou mohl sepsat kdekdo. Problém je, že se část opravdu splnila.

Řeč je o motorkářském DLC, které bylo odhalené v září, tedy měsíc po uveřejnění příspěvku, který naznačoval plány Rockstaru až do roku 2020. Nyní se k příspěvku dostal PC Gamer, a tak se zpráva dostala do širšího povědomí.

Pomineme-li již zmíněný přídavek gangů do GTA Online, příspěvek zmiňuje menší updaty „Law and order“ a „Luxury Living“, které budou zdarma. Mnohem více nás ale zajímají přídavky placené, a vás by měly také – na září 2017 se totiž plánuje placené DLC s lokacemi North Yankton a Liberty City, v říjnu o rok později DLC se San Fierrem a Las Venturas, a někdy kolem roku 2020 (ne dříve než GTA 6, jak říká zdroj) by mělo dorazit i Vice City.

Samozřejmě, že už tohle by byla velká bomba, ale není to vše. Softsecret totiž naráží i na singlová DLC. Těch se nedočkáme, právě proto, že se Rockstar rozhodl nahradit je novými mapami do GTA Online.

Jak se v původním příspěvku píše, San Fierro a Las Venturas se vytvářelo už po boku Los Santos během prvotních fází vývoje. Z očividných důvodů ale byl vývoj pro PS3 a Xbox 360 zrušen, s tím, že na verzích na PS4, XO a PC se začalo pracovat později a pracuje se na nich samozřejmě ještě teď.

Co těmto spekulacím říkáte? Teď už jen nezbývá než čekat, zda se potvrdí i další obsah pro GTA Online zdarma. Pokud ano, můžeme se domnívat, že Softsecret udeřil/a hřebíček na hlavičku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama