The Division projde zásadními změnami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division projde zásadními změnami

The Division projde zásadními změnami

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 10. 2016 14:57 3
Reklama

Tom Clancy’s The Division, taktická akce s velkým důrazem na multiplayer, možná při svém vydání nenaplnila všechny sliby a očekávání, vývojáři však alespoň tak úplně neusnuli na vavřínech a od března kontinuálně pracují na vylepšení. Právě dnes vydali nový velký patch, který hru v jistých ohledech od základů mění.

Update 1.4 je již nyní k dispozici a má v současné době již běžnou velikost 5 GB. Tentokrát je ale podobný objem opodstatněný, protože patch přináší skutečně hodně novinek a změn. Nejenže se stará o velké množství chyb, přináší lepší systém lootu a balancuje účinnost některých zbraní, především ale z gruntu mění statistiky dostupného vybavení, což bude mít zásadní vliv na taktické možnosti hry.

Jednou z dalších zásadních změn je implementace takzvaných World Tiers, které ovlivní váš singleplayerový zážitek. Zatímco v minulosti bylo nutné hrát Incursions nebo dlouhodobě působit v místním PVP prostoru zvaném Dark Zone, abyste mohli od určité chvíle zvyšovat úroveň své postavy, World Tiers přináší úplně nový systém. Je to určitě dobrá zpráva pro ty z vás, které už otravovalo opatrně se plížit nebezpečnou Dark Zone a doufat, že nenarazíte na dobře vybaveného hráče, který vás obere o všechno, nebo skupinku trollů, která se baví naháněním osamocených agentů.

Nyní si po dosažení 30. Úrovně můžete vybrat obtížnost světa, ve kterém se budete pohybovat. K dispozici jsou čtyři varianty, které posunou úroveň vašich nepřátel na level 30, 31, 32 nebo 33 a podle zvolené úrovně budete za jejich zabíjení získávat odpovídající odměny. Kromě toho se až na zvolené úrovni 31 zpřístupní obtížnost Challenge a Incursions mise.

Hra také odstraňuje bonusy ze všech kusů vybavení, namísto toho nyní váš batoh, pouzdro na zbraň a kolenní chrániče dostanou další slot pro modifikace. Tato změna však podle všeho není retroaktivní, staré vybavení by si tedy mělo uchovat stávající podobu. Pokud vás zajímá celkový obsah updatu, určitě zamiřte na oficiální stránku hry, kde naleznete velmi podrobný a extrémně dlouhý výpis všech změn a vylepšení. The Division je podle Ubisoftu prozatím nejprodávanější hrou letošního roku. Jak jste na tom vy? Hrajete ještě, nebo už jste svou pozornost přesunuli jinam?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama