Trailer na Dishonored 2 byl natočen v ČR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na Dishonored 2 byl natočen v ČR

Trailer na Dishonored 2 byl natočen v ČR

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 10. 2016 15:12 8
Reklama

Je vždycky příjemné sledovat, když si herní vývojáři vyberou Českou republiku za místo, které chtějí zpracovat do svých her. Nezáleží pak ani na tom, zda se pouze inspirovali, anebo si některá místa půjčili tak říkajíc jedna ku jedné, našince to obvykle potěší.

V případě Dishonored 2 na nic takového bohužel nedojde, přesto nacházíme poměrně těsné spojení českého Žatce s akčním trailerem, lákající na blížící se vydání.

Právě toto město si totiž vybrali lidé ze studia Arkane pro natočení hrané ukázky toho, co nás od 11. listopadu čeká ve hře. Pokud z tohoto města pocházíte, určitě rozpoznáte část náměstí a přilehlých ulic, které poměrně přesně zapadají do celkového nádechu hry. Pravda, nejde sice o viktoriánskou architekturu, ale v kombinaci s hudbou, akcí a povedenými CGI triky nedělá Žatec hře žádnou ostudu.

Společně s tímto videem vás pak musíme odkázat i na delší video, které si bere za úkol podrobněji představit Emily - jednu ze dvou hratelných postav a ženu, která se rozhodně nebojí svých nadpřirozených schopností. Její hlavní motivací je především pochopit, proč se z ní, coby mladé císařovny, stala ze dne na den lovená oběť a přijít na kloub tomu, kdo za tím vším stojí.

Ve vývojářském deníčku je také spoustu nových gameplay záběrů, na nichž můžete sledovat specifický výtvarný styl, který vývojáři zdárně přenášejí z prvního dílu i do jeho pokračování. Detailní grafika se spoustou pěkných efektů přitom není realistická, což z Dishonored 2 už před vydáním činí zajímavý materiál k dalšímu zkoumání a pravděpodobně i uznání. Pokud totiž bude dvojka alespoň tak chytlavá, jako tomu bylo v případě prvního dílu, máme se opravdu na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama