Na Titanfall 2 láká trailer s písní z Kill Bill
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Titanfall 2 láká trailer s písní z Kill Bill

Na Titanfall 2 láká trailer s písní z Kill Bill

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 10. 2016 09:24 4
Reklama

Titanfall 2 od Respawn Entertainment vychází už 28. října a jeho autoři společně s EA lákají na netrpělivě očekávanou akci launch trailerem. Novinek na konto další letošní multiplayerové střílečky je ale mnohem víc. Zajímat by vás mohl bonus pro hráče Battlefieldu 1 nebo velikost Day 1 patche.

Baladická upoutávka s podtitulem Become One opět upozorňuje na jedinečné pouto mezi pilotem a titánem. Neuvěřitelná rychlost člověka a zničující velikost stroje vytvoří smrtící kombinaci. Trailer podbarvuje emotivní hudební doprovod, o který se postarala devatenáctiletá australská zpěvačka Grace. Skladba nazvaná My Titan Shot Him Down je variací na slavný hit Bang Bang (My Baby Shot Me Down) od Cher a Sonnyho, jenž proslavila cover verze, kterou nazpívala Nancy Sinatra a zazněla i v Tarantinově filmu Kill Bill. Text nové písně se ale liší a odkazuje k Titanfallu. Chvílemi je to trochu komické, ale jinak záměr funguje.

Tím ale zprávy o nové hře pro PC, PS4 a Xbox One nekončí. Za pozornost stojí i velikost Day 1 patche. Vince Zampella na Twitteru zažertoval, že byste si měli udělat místo na disku konzole, protože první update si ukousne “celých” 88 MB. Vzhledem k tomu, že hra byla dokončena už na konci září, je pěkné vidět v šílenství obrovských patchů, že ještě někdo dokáže připravit aktualizaci o velikosti, která byla na minulé generaci konzolí standardem. Nic vás tak nebude zdržovat od hraní a nemusíte se obávat, že po zasunutí disku do konzole budete čekat dlouhé minuty na aktualizaci.

Rovněž na Twitteru autoři představili exkluzivní skin pro hráče Battlefieldu 1. Tentokrát na oficiálním učtu Titanfallu. Hraním BF1 totiž můžete odemknout nátěr pro titána ve stylu Rudého barona. Tak byl přezdíván proslulý válečný pilot Manfred von Richthofen a jeho stroj Fokker Dr.I. Vidíte, zase to pouto. Co na tom, že titán tak trochu připomíná mecha z Wolfenstein: The New Order… Každopádně je zřejmé, že EA umí šikovně využít skutečnosti, že krátce po sobě uvádí na trh dvě “konkurenční” multiplayerové akce.

V recenzích si zatím vede hra velmi dobře, ale na tu naši si budete muset ještě nějakou chvíli počkat. Česká média zatím review verzi neobdržela. Předplatitele EA/Origin Access každopádně trochu překvapilo, že Titanfall 2 byl z těchto služeb úplně vyňat. EA nenabízí žádné přednostní hraní ani slevy pro předplatitele, jako je to obvyklé u jiných titulů. Přesné důvody této výjimky nejsou známé. Respawn jen prozradili webu Gamereactor, že Titanfall 2 se do programu zařadí později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama