MS: Pouze Scorpio umožní pravé 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS: Pouze Scorpio umožní pravé 4K

MS: Pouze Scorpio umožní pravé 4K

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 10. 2016 11:33 17
Reklama

Mnozí z vás už žřejmě nepamatují dobu, kdy se výrobci jednotlivých konzolí otevřeně popichovali docházelo k zákeřným útokům skrze reklamní kampaně. Ať už šlo o špíčkování mezi Nintendem a Segou nebo první vlnu konkurenčních tahanic mezi Sony a Microsoftem, nic z toho se už zřejmě v takové míře nevrátí.

Přesto ale můžeme sledovat bující rivalitu v drobnostech, jako je označení Project Scorpio za jedinou konzoli, která jako první nabídne skutečné hraní ve 4K a graficky plnohodnotné VR. Toto prohlášení se objevilo na oficiální stránce nové konzole Microsoftu a je z něj cítit reakce na PlayStation 4 Pro, resp. nedávno uvedené zařízení PlayStation VR.

MS: Pouze Scorpio umožní pravé 4K
i Zdroj: Hrej.cz

Informace o 6 teraflopech grafického výkonu, propustnosti paměti až 320 GB za sekundu a osmijádrovém procesoru jsme už od Microsoftu slyšeli, jde tedy skutečně jen o zvolený jazyk a snahu dokázat, že na Vánoce roku 2017 nás čeká přinejmenším náhled do nové generace hraní. Chytlavé větičky, plně podporující unikátnost Projectu Scorpio, navíc byly na stránky přidány 5. října, což je datum, kdy skončilo embargo na první recenze PS VR. A jestli se pohybujete mezi hrami dostatečně dlouho, musíte tušit, že tohle zkrátka není náhoda.

Uvidíme tedy, co se bude za rok touto dobou dít. Osloví Scorpio dostatek fanoušků, aby z toho mohl Microsoft čerpat dostatečnou výhodu? Oznámi Sony pátou generaci PlayStationu? A co Half-Life 3?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama