GAME zpoplatňuje vyzkoušení PSVR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GAME zpoplatňuje vyzkoušení PSVR

GAME zpoplatňuje vyzkoušení PSVR

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 10. 2016 13:21 10
Reklama

Se zahájením prodeje PlayStation VR se logicky zvyšuje zájem lidí, pořídit si zařízení domů a ponořit se tak do virtuálních světů se vším všudy. Ještě před vlastním pořízením proto nabízí (nejen) herní obchody možnost vyzkoušet si PSVR přímo v prodejně, za což ovšem chtějí malý poplatek.

Kauza se začala točit kolem ochodu GAME ve Velké Británii, kde je možné zamluvit si dopředu termín a posléze za 5-15 liber zkoušet PSVR 10 až 30 minut. Zástupci obchodu navíc uvádějí, že pokud se rozhodnete pořídit si PS4 a/nebo PSVR, tato částka vám bude stržena z ceny těchto zařízení.

Až posléze ale vyjde najevo, že vrácení peněz za testování PSVR lze uplatnit pouze v daný moment, ihned po vyzkoušení virtuální reality, což už zavání snahou obohatit se ne zrovna férovým způsobem na zařízení třetí strany.

Podle vyjádření GAME je ovšem poplatek spojen s tím, že u zařízení stojí kvalifikovaný pracovník, kterého je nutné tímto způsobem zaplatit. "Naším zájmem je poskytnout zákazníkům přístup k jedné z nejúžasnějších technologií roku 2016 a nabídnout možnost ponořit se do VR předtím, než zařízení koupí," dodávají v prohlášení zástupci GAME.

Pokud platit nechcete a spokojíte se v tuto chvíli pouze se zprostředkovanými dojmy, určitě si přečtěte dojmy Jirky Bigase, případně koukněte na naše vlastní testování PSVR v pořadu Hrajte s námi! Dojmy jsou v tuto chvíli rozhodně pozitivní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama