Cities zdevastují přírodní katastrofy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities zdevastují přírodní katastrofy

Cities zdevastují přírodní katastrofy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 10. 2016 15:37 6
Reklama

Už od vydání prvního SimCity dobře víme, že každé město, které pečlivě budujeme a pipláme, je odsouzené k tomu, aby jej jednoho dne zdecimovala nějaká přírodní, mimozemská nebo ještěří katastrofa. Nejinak tomu bude i v případě Cities: Skylines od studia Colossal Order, které se dočká třetího rozšíření s všeříkajícím názvem Natural Disasters.

Oznámeno bylo již v srpnu na Gamescomu a o katastrofy, pohromy a neštěstí v něm nebude nouze. Nyní se autoři pochlubili novým in-game trailerem, který všechnu tu hrůzu zachycuje v celé její fascinující “kráse”.

Natural Disasters přidají do hry sérii ničivých krizových událostí, které se mohou během vašeho starostování objevit ve hře zcela náhodně a nečekaně, ale můžete se i masochisticky sami potrápit a vyvolat je úmyslně. Proč? Třeba abyste se vypořádali s nenáviděnými obyvateli. A nebo prostě potřebujete nějakou výzvu. Případně rádi čelíte neznámému.

Vaše infrastruktura a budovy utrpí během přírodních katastrof značné škody, pokud vaše metropole není připravená na krizové situace. Zatímco se voda či plameny šíří městem, musí hráči jednat rychle, jestliže chtějí vše zvládnout, radí vývojáři. Nový mód scénářů také umožní vytvářet vlastní výzvy a sdílet je skrze Steam Workshop.

Následky neštěstí nemusejí být tak ničivé, pokud přijmete včas dostatečná protiopatření. Vybudujte systém včasného varování a naplánujte nouzové cesty. Během pohromy pak pomáhají záchranáři a helikoptéry s evakuací. Naléhavé informace mohou občané obdržet díky krizovému vysílání.

Města v Cities pustoší meteority, tornáda, lesní požáry, zemětřesení i tsunami. Ostatně přesvědčete se v nové ukázce sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama