Známe listopadové hry zdarma na Xbox Live
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe listopadové hry zdarma na Xbox Live

Známe listopadové hry zdarma na Xbox Live

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 10. 2016 14:56 3
Reklama

Říjen se pomalu chýlí ke konci a pro předplatitele služeb PlayStation Plus nebo Xbox Live to znamená jediné – je pomalu na čase zajímat se o hry zdarma pro další měsíc. Zatímco Sony své karty zatím neodhalila, Major Nelson, komunitní manažer a placený „fanoušek“ Xboxu číslo jedna má pro majitele konzolí ze stáje Microsoftu očekávanou zprávu.

Jako tradičně dostanou předplatitelé tituly zdarma ve dvou fázích. Prvním titulem, který bude dostupný po celý měsíc, je hra Super Dungeon Bros, která si zároveň svým uvedením do služby Games with Gold odbude svou premiéru na Xbox One. Jedná se o kooperativní hru až pro čtyři hráče, která kombinuje rockovou hudbu a fantasy prvky. Na cestě k cíli vám nebudou překážet jen zástupy nepřátel, ale i zapeklité a nebezpečné hádanky. Nejedná se sice o AAA produkci, pokud ale máte tři kamarády, mohli byste si s hrou užít kopu švandy.

Ani majitelé Xbox 360 ale nepřijdou zkrátka a v první polovině měsíce si mohou zdarma stáhnout hru The Secret of Monkey Island: Special Edition. Tento velice povedený remake prvního dobrodružství Guybrushe Treepwooda dokazuje, že vtip starých adventur od LucasArts nehasne ani po letech. Zároveň bude hra automaticky dostupná v režimu zpětné kompatibility, zahrajete si ji tedy i na Xbox One.

A jedeme dál. Od 16. listopadu až do poloviny prosince si budete moci zdarma stáhnout noir adventuru Murdered: Souls Suspect pro Xbox one, ve které převezmete roli mrtvého detektiva s diskutabilní minulostí, které ve své nově nabyté spektrální podobě pátrá po svém vrahovi. Hra sice nijak zvlášť neoslnila, ale pro dlouhé zimní večery se nejedná o tu nejhorší volbu a přeci jen, příznivá cenovka by vás k vyzkoušení mohla zlákat.

Nakonec perlička pro milovníky béčkových osmdesátkových akčních filmů. Musím snad nějak rozsáhle představovat Far Cry: Blood Dragon? Tahle hra má všechno. Drsného hrdinu s hlasem Michaela Biehna z Terminátora, který je navíc kyborg. Má obří ještěry se schopností vrhat laserové paprsky.  Má doktorku, která se jmenuje Darlingová a je ochotna mít sex s vašimi kybernetickými součástkami. A má hlavně pořádnou porci akce, humoru a skvělých nápadů. Vyšla pro Xbox 360, zahrát si ji můžete i na Xbox One. A to určitě chcete. Potěšila vás nabídka tohoto měsíce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama