Herec z reklamy na Switch se rozpovídal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herec z reklamy na Switch se rozpovídal

Herec z reklamy na Switch se rozpovídal

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 10. 2016 12:54 1
Reklama

Kanál GameXplain na YouTube přinesl více než půlhodinový rozhovor s člověkem, který si zahrál v reklamě na Nintendo Switch. Díky tomuto interview jsme dostali možnost nahlédnout trochu do zákulisí příprav, které předcházely oznámení nové konzole od Nintenda.

Tenhle šťastlivec teď patří mezi jedny z první lidí na světě, kteří měli možnost si Switch osahat. V rozhovoru nás seznámil s tím, jak se odhalení formou videa připravovalo a jaké to bylo být u toho. Uživatel s přezdívkou barneystuta83 posléze na fóru NeoGAF udělal z 36 minut dlouhého záznamu stručný výtah s těmi nejzajímavějšími informace, které v povídání padnou.

Nicky není ve skutečnosti herec, je to obyčejný hráč, který měl štěstí a zašel na casting, v němž sháněli nějaké hráče. Považuje se ale za obrovského fanouška Nintenda, takže je to člověk na správném místě. Až do dne natáčení neměl tušení, o co přesně půjde. Přímo na scéně byla všechna loga zakrytá až do okamžiku, než se začalo filmovat. Štáb teprve na poslední chvíli odhalil, co vlastně budou komparsisté držet v rukou. Vše podléhalo přísnému utajení, aby nikdo nic nevyfotil a nenatočil.

Název zařízení znal Nicky už od září, kdy byla pravděpodobně reklama natočená. Překvapilo ho podle jeho slov, že jméno mezitím neuniklo s ohledem na to, kolik lidí mělo být do produkce zapojeno. Před představením konzole se kromě pracovního jména NX spekulovalo třeba o názvu Nintendo Duo.

Nicky také prozradil, že ve své scéně byl jediným skutečným hráčem. V dalších záběrech ale měli figurovat asi další dva. Switch, který herci dostali, byl skutečný a funkční, což je asi největší překvapení. Osobně bych hádal, že šlo kvůli bezpečnosti o nějakou maketu. O Pro Controlleru Nicky prohlásil, že jde o jeden z nejpohodlnějších ovladačů vůbec. Předtím to byl podle něj ten pro Xbox One. Záběry z akce Splatoon byly však do videa přidány v postprodukci. K dispozici měli účastníci jen stejnou hru na Wii U, aby si mohli vyzkoušet, jaké to je titul hrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama